pumpuriukas parašė:
o jus turbut naujagimiu mintis skaitot![]()
![]()
oi ne, turbut mokslininkai skaito ir zino,ka jie rinktusi,ka ne
![]()
tegu pienas liejasi laisvai
![]()
![]()
oi nebega…
Kokia nesveika
pumpuriukas parašė:
o jus turbut naujagimiu mintis skaitot![]()
![]()
oi ne, turbut mokslininkai skaito ir zino,ka jie rinktusi,ka ne
![]()
tegu pienas liejasi laisvai
![]()
![]()
oi nebega…
Kokia nesveika
monce parašė:
O kaip pas jus su rašyba,a raide neegzistuoja?![]()
![]()
![]()
Egzistuoja man ir balses ir priebalses. Tiesiog ipratimas zinutese trumpinti zodzius. O su rasyba man puikiai ;) ir nepasiteisinimas, kad jei gyvenu ne Lt, tai sakinio galiu logiskai nebesuregzti, ar raides maisyti. Daug zmoniu gyvena uzsienyje ir 20 m, bet... Gaila man tokiu kaip ji, kai sneka vejus,jog vaiko nemoko savo gimtosios kalbos, pati nelogiskai desto mintis, o po to zvengia ir i kitu pastebejimus saudosi veliavelem. Nu juokinga ir tiek
Mažulėlis 2 parašė:
Egzistuoja man ir balses ir priebalses. Tiesiog ipratimas zinutese trumpinti zodzius. O su rasyba man puikiai ;) ir nepasiteisinimas, kad jei gyvenu ne Lt, tai saki…
Manau priklauso ir nuo to kur gyveni,jei salia yra tautieciu ir su jais kalbi lietuviskai,tai tikiu,kad nepasimirsta,nors vistiek bent jau snekamoji kalba vistiek pradeda slubuoti,isiterpia uzsienietisku zodziu,kurie sulietuvinami...bet turiu pvz kuris jau beveik 30 metu gyvena uzsienyje,tai nezinau kaip jam su rasymu lietuviskai,bet kalba jau labai sunkiai,tiesiog matosi,kad zmogus jau masto angliskai,nes pasako zodi anglu kalba ir laukia kol jam pasakysi ji lietuviskai,nes jis neatsimena lietuvisko atitikmens...
daiva 33 parašė:
tai nors ir iki pirmos klases maitinkit man dzinir dar ilgiau. cia puola tos, kas maitina iki begalyes..... as ne pries maitinima, bet ne tiek ilgai, so…
Tai jei jums dzin, ko čia užsukot ir rašot? Kai iš tiesų dzin, žmogus net nesureaguoja. Puola - jaučiate puolimą? Tai jau vidinių skaudulių žymės... tiesiog klasikinis piktumą dėl žindymo jaučiančios moters postas
"man dzin, mane puola, aš žvengiu".
indodo parašė:
Tai jei jums dzin, ko čia užsukot ir rašot? Kai iš tiesų dzin, žmogus net nesureaguoja. Puola - jaučiate puolimą? Tai jau vidinių skaudulių žymės... tiesiog klasiki…
nebegaruok
, tiesiog negaliu skaityt tokiu pievu, kai dideli vaika zindo krutim.......
daiva 33 parašė:
nebegaruok, tiesiog negaliu skaityt tokiu pievu, kai dideli vaika zindo krutim.......
Neskaitykit. O kas draudžia ignoruoti?
MoulinRouge parašė:
Patys vaikai tokio amziaus neatsisako. "Neperskaitet" vaikelio poreikiu ir pasinaudojot proga nustoti zindyti![]()
nu gal nebenusipaistom ka??? jei krutines nebeima spjauna sukasi, tai kas cia as neduodu??? ir pienas ta pacia diena dingo. Viskas, neber manes cia, nupezimas kazkoks cia rimtai su jumis
daiva 33 parašė:
ir pienas ta pacia diena dingo
Tikrai, kad geriau nebenusipaistom...
daiva 33 parašė:
nu gal nebenusipaistom ka??? jei krutines nebeima spjauna sukasi, tai kas cia as neduodu??? ir pienas ta pacia diena dingo. Viskas, neber manes cia, nupezimas kazko…
Kiek zinau tai per visus augimo suolius vaikuciai ir kabo ant papuliu ir ant ju pyksta ir spjauna lauk ir sukasi ir vel ima.Tai mano leliui 3menesiai ir jis taip daro reiskia,kad jis jau nebenori zysti ir atsisako?Taip suprantau pagal jus.
daiva 33 parašė:
nu gal nebenusipaistom ka??? jei krutines nebeima spjauna sukasi, tai kas cia as neduodu??? ir pienas ta pacia diena dingo. Viskas, neber manes cia, nupezimas kazko…
Stebuklinga krūtinė, net "pienas tą pačią dieną dingo". Tarp 3 - 9 mėn būna krūties streikas, taip kad neatsisako, tik be žinių interpretavot savaip. Mamos dažnai pagalvoja kad kūdikis atsijunko ir duoda pm.
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai