Nora2190 parašė:
Bet viso to nebutu buve jei mama butų nemušus savo vaiko vis dar jum nedasunta kur šuo pakastas?
Blin man tu tokia įtartina 😂🤣🙈 Nu tikrai kažko vartojus 😂🤣🙈
Nora2190 parašė:
Bet viso to nebutu buve jei mama butų nemušus savo vaiko vis dar jum nedasunta kur šuo pakastas?
Blin man tu tokia įtartina 😂🤣🙈 Nu tikrai kažko vartojus 😂🤣🙈
Bianka parašė:
Kokiam teisme? Moteryte, atsibusk, iš tavęs tik pasijuoks. Koks čia įstatymas ar teisės aktas buvo pažeistas su kuriuo tu keliausi į tesmą???![]()
![]()
Rimtai, nu no…
Bianka parašė:
Kokiam teisme? Moteryte, atsibusk, iš tavęs tik pasijuoks. Koks čia įstatymas ar teisės aktas buvo pažeistas su kuriuo tu keliausi į tesmą???![]()
![]()
Rimtai, nu no…
Aiškiai ji kažin ar mokyklą baigus. 😂🤣🙈
TheHappiest parašė:
Tu ble iš juoko, o as tai teisme 😂😂😂😂
ble nepvydziu tau,kaip prisidirbai😂😂😂😂😂
Nora2190 parašė:
blem o jei mama butu gimda issioperavus isvis vaiku net nebutu, arba jeigu motina butu pasikeitusi lyti tai irgi viskas butu pakrype kitaip,va cia tai egzistenciniai klausimai😱😱😱😱
StebukloMama parašė:
Ji mus smurtautojom vadino, ji daugumai palinkėjo mirties. Ji mus baisiai apšmeižė ir pagailėjo mūsų vaikų. Tad įdomu kas ką į teismą paduotų, tik bėda viena, nieka…
Tai apie ką aš ir šneku.
😂
Jis šneka parašiau ir išsigando 😱
xxxxxxxxxxx1 parašė:
patikrinkit ju kiemus,namai pastatyti ant kapiniu ir jos ten soka😂😂😂 verda sriuba is vaiku,per helowyna jos pasiliks cia amziams🧙♀️🧙♀️🧙♀️🧙♀️FOCUS POCUS😂😂🤣😂…
Šitas man labai patiko 🧙♀️🧙♀️
Kriste514 parašė:
O visos susitiksim? Gal tada sunestini baliuka pasidarom?
Jūs tikros draugės 😂
Nora2190 parašė:
Tokiom kaip jų juokas ima iki tol kol rimtai nepatenka į teisiamųjų suolą ,matau tai tik vienintele pamoka už tokius jūsų tyčiojimasis iš manęs .
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Man atrodo neprabudai dar.
Nora2190 parašė:
Tokiom kaip jų juokas ima iki tol kol rimtai nepatenka į teisiamųjų suolą ,matau tai tik vienintele pamoka už tokius jūsų tyčiojimasis iš manęs .
Paduok mus visas i teisma, geriausia tai visa TD, ir dar adminu nepamirsk, nes jie irgi nieko nedaro ir musu neblokuoja, tai turbut irgi yra uz smurta
Nora2190 parašė:
nuo socealines iki teisininkes,nu cia talentas... kuri cia DELFI KODEKSO STRAIPSNI TAIKYSI?🤔
Nora2190 parašė:
https://www.google.no/amp/s/jurisprudencija.wordpress.com/2016/12/11/ck-2-24-straipsnio-del-garbes-ir-orumo-izeidimo-pakeitimai-puikus-teisines-profanacijos-pavyzdy…
Kaip gerai, kad tavo tokių "garbės ir orumo" pažeidimų pilni postai. Tai eik į teismą ir išsikasi duobę. 😂
StebukloMama parašė:
WordPress 😂🤣🙈😂🤣🙈😂🤣🙈
Kas nepatinka? 😂
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai