LiukaL parašė:
Jus pirmame komentare davėte suprast ,kad tom
Kas turi vaikų skauda mažiau aš tik atsakiau, kad ne neskauda mažiau bet jus visti…
Nusiraminkit...
Taip negalima...
Jūs tiesiog privalote atsiprašyti.
LiukaL parašė:
Jus pirmame komentare davėte suprast ,kad tom
Kas turi vaikų skauda mažiau aš tik atsakiau, kad ne neskauda mažiau bet jus visti…
Nusiraminkit...
Taip negalima...
Jūs tiesiog privalote atsiprašyti.
LiukaL parašė:
Ko atsiprašyt ? Jus juokaujate? Aš tau jaučiu kad manęs turi atsiprašyt įžeidė ir galvoja kad viskas gerai. Matai turiu vaiką tai mažesnis skausmas tiesiog atviros …
A jum neatsibodo. Eikit pasivaiksciokit pakvepuokit grynu oru. Matosi pykscio labai pilna moteris esat atsikratykit to pykcio jis nera gerai.
LiukaL parašė:
Ko atsiprašyt ? Jus juokaujate? Aš tau jaučiu kad manęs turi atsiprašyt įžeidė ir galvoja kad viskas gerai. Matai turiu vaiką tai mažesnis skausmas tiesiog atviros …
Nu bet kiekviena planuojanti betka atiduotu uz galimybe turet bent viena vaika.
Skausmas kiekvienam savas skaudziausias. Bet as tikrai noreciau but moteru vietoj, kurios turi jau po viena vaika.
LiukaL parašė:
Už tai ką prilinkejot...
Pineapple23 parašė:
Nu bet kiekviena planuojanti betka atiduotu uz galimybe turet bent viena vaika.
Skausmas kiekvienam savas skaudziausias. Bet as tikrai noreciau but moteru vietoj,…
Tai žinokite ir tos kurios turi viena irgi atiduotu bet ką kad galetu turėt antra . Ir jaučia tokį pat skausmą kai nepavyksta mėnesis po mėnesio.
Krasula parašė:
Už tai ką prilinkejot...
Ko aš pro linkėjau visom susilaukt vaikų? Už tai turiu atsiprašyt ?
LiukaL parašė:
Ko aš pro linkėjau visom susilaukt vaikų? Už tai turiu atsiprašyt ?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai