tarkuotassuris parašė:
Matau jau pasibaigusi diskusija, bet labai sudomino, tai pasireikšiu. Aš irgi kaip LiukaL galiu palyginti, ką reiškia ilgai bandyti pastoti kai neturi dar vaikų ir …
Tai yra jūsų požiūris ir jis neturi sutapt su mano. Ačiū už išsakytas mintys ,bet man atvirkščiai kai neturėjau galvojau bus gerai ir be vaikų. Aš buvau iš tu kuriai nereik vaiko mirtinai . Aišku bandėm ieškojom kur bėdos . Bet kai dabar turim ir kai patyriau ta jausmą lauktis turėt vaiką ir kai vėl nepavyksta man daug skaudžiai negu prieš tai ir tai tik dėl to kad mes nuo pradžių turime skirtinga jausmą . Man vaikas nebuvo būtinybe santykiams jum buvo už taip jautriai reagavot kad nepavyksta kai su antru esate atsipalaidavusi labiau. O man kaip tik ne aš labiau pikstu labiau skauda kad negaliu savo vaikui suteikt laimės turėt sese ar brolį. Bet esmė viso konflikto kylo dėl to kad kažkas nusprendė kad man mažiau skauda kaip ir jus iš savo varpines pažiūrėjote ir nusprendėte kad man negali skaudet daugiau. Ar taip pat ir čia esmine klaida nes mes visos skirtingos ir mum visom skirtingai tad taip man labai skaudu net skaudžiau negu kai nepavyko pirma karta .