J.U.R.GAA parašė:
Tu čia rimtai? 🙄
Nesitujink ☺️
J.U.R.GAA parašė:
Tu čia rimtai? 🙄
Nesitujink ☺️
Andiuke parašė:
Rašot ir nežinot ką reiškia sutrumpinimas 😆 galima, aišku galima ir reikia džiaugtis neperdedant. Man viena narė nuo pat įkėlimo rašė, kad netiki sėkme, nes jos emb…
Aha, nezinau 🫣😳😂😂
O žiūrėkit, jei įmes teigiama nt, tai irgi bus pasigyrimas?
Ji pasake tai, ka jai pasakė. Nemačiau jokio pasipūtimo, tik PURE JOY.
Matyt užmynė jums ant jautrios vietos, bet cia jau jusu problema 🤍🙏
Andiuke parašė:
Rašot ir nežinot ką reiškia sutrumpinimas 😆 galima, aišku galima ir reikia džiaugtis neperdedant. Man viena narė nuo pat įkėlimo rašė, kad netiki sėkme, nes jos emb…
Šitoje temoje kiekviena gali išsakyti savo džiaugsmus, pasiekimus tuo pačiu ir nuoskaudas ir nusivylimus. Ir tik nereikia Aspen tildyti, žmogus džiaugiasi pasidžiauk ir TU.
Neringa9 parašė:
Šis forumas panašėja į "gyvatyną". Prieš kirį laiką buvo sakoma neaidalinti nėštumo džiaugsmais, nes kitoms gali būti skaudu. Andiuke iš esmės pasakiusi, kad galbūt…
Si tema tik gedului ir sielvartui. Griežtai
Ir dar vargšė tas vėliavėles mėto… jetau jetau 😅
Jo... kazkaip paskutiniu metu cia visos piktos! Paprastoje planuojanciu temoje visos tokios piktos nieko bepaklausi nepasitarsi nezinia ko ten susirinkusios cia atrode visad visos tokios fainos kartu liudi kartu dziaugiasi bet ziuriu atsirado kelios tokios kur vis reikia kazkam ikast ir kazka tokio pasakyt, kad kitos nemaloniai jaustusi, tai gal tada nebukime cia tos kurioms viskas neitinka? Nereikes pacioms nervuotis ir kitu erzinti... tema apie ivf iui ir t.t tai zmogus ir dalinasi savo info kas jos kelyje vyksta..
Šilo_uoga parašė:
![]()
Šarlotė@ parašė:
Si tema tik gedului ir sielvartui. Griežtai
Ir dar vargšė tas vėliavėles mėto… jetau jetau 😅
Patikėk man iki vargšės toli 🤑 nebent apie save kalbi 😆
Anemun parašė:
O moterys jai jsi suaugusiam buna visaip tai ir vaikam buna visaip .Pagrindas skysčiai .aš prieš tris mėn pati sirgau po ligos siaubingas silpnumas buvo nes susijau…
Kokius skyscius jus vartojat kad degraduojat 😂
Pupa_uoga parašė:
Jo... kazkaip paskutiniu metu cia visos piktos! Paprastoje planuojanciu temoje visos tokios piktos nieko bepaklausi nepasitarsi nezinia ko ten susirinkusios cia atr…
Čia ne mamų forumas,o nuprotejusiu moteriškių irštva pasidare 😳 ipatingai yra kelios etatines,kur viską žino geriau,kur visus pirmos pakomentuos,ir kurios pačios išprovokuos konfliktą. Viena kita palaikys, ir dar like pasispaus 🫢 kur benuaisi ten jų pilna 🫢 ir aišku kuo daugiu šlykščiu įžeidimu paleis net nepazystamam zmogui 😀 jau nekalbu apie paranojas 🤦🏼♀️ kaip koks TD organizuota grupuote 🫢 o ipatingai šita tema jų happy place
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai