Blackblackmagic parašė:
Pamenu kad klauset vakar tai vienas leliukas vis dėlto 🙏 bet neliudziu 🙏 svarbu kad tam vienam viskas gerai tas ir svarbiausia ❤️🩹
Sveikinu jus
čia tikra tiesa, kad svarbu jog tam vienam viskas būtų gerai
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBlackblackmagic parašė:
Pamenu kad klauset vakar tai vienas leliukas vis dėlto 🙏 bet neliudziu 🙏 svarbu kad tam vienam viskas gerai tas ir svarbiausia ❤️🩹
Sveikinu jus
čia tikra tiesa, kad svarbu jog tam vienam viskas būtų gerai
Sweet chili parašė:
Laikykites🫂
Man nebuvo laikas sustojas, nes turiu maža vaikuti, tuoj du metukai bus.
Taip, puikiai padirbėjot
linkiu, kad jums pavyktų iš pirmo karto
Ania5 parašė:
Taip, puikiai padirbėjotlinkiu, kad jums pavyktų iš pirmo karto
![]()
Jums taip pat linkiu, kad kuo greičiau aplankytų laimė ❤️
Skaistuole parašė:
Ta prasme jus registravotes pas kita gydytoja, o patekot pas Drejeriene? 😳 dabar bijosiu eiti 🥲
Taip eidavau pas Norkute , laukiau jos pakvietė Drejeriene ir ką nieko ten nepasakysi , tik Norkutė įdomiai ten dirba planavome IUI ir be priežiūros visai viską atmestinai. Nepavyko mum net ją padaryti ...Nebeisiu pas Norkute
Shinjiteiru parašė:
Dariausi pratekamuma su putomis medicijoje pas Daina Visockiene. Ji dirba ir Kaune ir Vilniuje. Labai labai bijojau, seselę nuolat kalbino mane, turbūt galvojo, kad…
o tai ji jums toliau kažkokį planą paskyrė ar liepė toliau bandyti?
Gausa888 parašė:
o tai ji jums toliau kažkokį planą paskyrė ar liepė toliau bandyti?
Kadangi pratekamumas geras, o tuomet jau buvo virš metų kaip nepastoju, tai apsitarėm pirmiausia bandyti ovuliacijos skatinimus.
Pirmas kartas su letrozole uzaugino pora ne paciu didziausiu folikulu, tuomet papildė sekantį skatinima clostibergytu, vaizdas jau buvo geresnis, bet nieko, vėliau jau išrašė net ir leidžiamų vaistų skatinimui, foliai užaugo labai geri (aišku ir ovitrele kas kart skirdavo). Susakydavo kuriomis dienomis turėti santykius.
Siūlė IUI, bet jį daro tik susituokusiems, o mes tuo metu dar laukėmė savo ilgai lauktos vestuvių datos.
Dabar jau laukiame rezultatų po pirmo IUI, bet taip išėjo, kad Visockienė buvo atostogose, ėjau pas kitą daktarę. Ji skyrė tik letrozolį ir paskyrė patikros datą gan velai, bet pasitikėjau... atvykus tikrinti folikulų paaiškėjo, kad man jau natūraliai įvyko ovuliacija ir organizavo IUI tuojau pat tą pačią dieną. Tikiuosi, kad nebuvo per vėlai... nors aišku ir baisu dėti vilčių į pirmą IUI, bet vilčių tikrai atsirandą pradėjus bandyti kažką naujo.
Ania5 parašė:
Aš turėjau gimdyt paskutnį nėštumą 2026 liepą.. vos ištvėriau aš tą liepątikiuosi, kad gal visgi šis mėnuo jau bus tas...
Oi suprantu jus...
Man šie metai kaip prasidėjo tai vieni nusivylimai stresas nervai ir predegimas...
Ir dar ne pabaiga deja😔
Bet linkiu kad kuo greičiau sulauktumet teigemo
Ania5 parašė:
Ačiū merginos ❤️ aš kaip visad į šį mėnesi dedu daug vilčių...
Tikiuosi kad viskas pavyks 🥰
Aš irgi labai tikėjausi kad ši men man pavyks nors gydytojas iškart sakė kad pirmas bandymas mažai kam būna sėkmingas, bet tikėjausi o gal nes nėra jokių problemų pas mus abu. Sperma ok, pas mane ov vyskta pratekamumas geras, bet va vis nesėkmingai. Nors 3 kartus buvau pastojus tik vienas išnešiotas gavosi.🥺
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai