zyle301 parašė:
Same for you durnele. Ateina pati prisiknisa paskiau nx siuncia 😅🤦🏻♀️ nu tiesiog genialumo viršūnė.
O wow, net skaityt nemoki😆 bet kad jau taip susireikšmini tai reiškia ne pirmas kartas jau ten😄
zyle301 parašė:
Same for you durnele. Ateina pati prisiknisa paskiau nx siuncia 😅🤦🏻♀️ nu tiesiog genialumo viršūnė.
O wow, net skaityt nemoki😆 bet kad jau taip susireikšmini tai reiškia ne pirmas kartas jau ten😄
justemur parašė:
O Dieve 🫶🏼 duok jai išminties. Ir tu drysti atėjus man dar kažką aiškinti ir mokinti? 🫢 ir ką čia tas paskutinis komentaras turejo reikšti? Ko nori? 😅 aš tau skolinga kažką?
zyle301 parašė:
Nustebsit maitino 😅 matot nepadeda tas MP 😅😅
Turbūt nuoširdžiausias atsakymas 😹
Tinaina parašė:
Jus savo vaikus geriau auklekit, o ne mus. Nepatinka, neskaitykit. Niekas nevercia. Virsune. Viena siauteja visais imanomais keiksmais ir izeidimais, td nieko nesii…
Ta visur siautėjanti tik keiksmus meto,bet jus privačiu žmonių profilius metot viešai?už ką yra BK jaigu ką. 😀
Jai neatlaikai keiksmu pranešk admin ir nežiūrėk, bet neužsiimk kibernetines egzekucijos palaikymu. Aš tikiuosi kad ta moteris kreipsis į prokuratūra nes pagal jūsų IP lengva butų atsekti.
Mama029 parašė:
Ta visur siautėjanti tik keiksmus meto,bet jus privačiu žmonių profilius metot viešai?už ką yra BK jaigu ką. 😀
BK? Kuris tiksliau straipsnis?
Mama029 parašė:
Amadra parašė:
BK? Kuris tiksliau straipsnis?
LR CK 2.22 straipsnio 1 dalis čia civilinis už nuotrauka. 168str čia jau BK nes buvo paviešintas vardas ir gyvenamoji šalis. Ir manau advokata gera paėmus jis dar geriau atrastu visko. Uz socelinio profilio paviešinima. Privataus žmogaus. Nepamirškim to
O jus kaip palaikot tokį elgesi? Kad domitės?
Mama029 parašė:
LR CK 2.22 straipsnio 1 dalis čia civilinis už nuotrauka. 168str čia jau BK nes buvo paviešintas vardas ir gyvenamoji šalis. Ir manau advokata gera paėmus jis dar g…
Na, as kiek spejau namo grizus paskaityti ir pamatyti, tai si nare idejo fragmenta su zmogaus slapyvardziu ir gyvenamaja salimi. Ar tikrai cia yra informacija apie privatu gyvenima? Ir kodel nebarate uz ta pati kitos nares, zyles, kuri tuos pacius prinscreenus toliau share'ino?
O dominuosi, nes idomu🙂
Amadra parašė:
Na, as kiek spejau namo grizus paskaityti ir pamatyti, tai si nare idejo fragmenta su zmogaus slapyvardziu ir gyvenamaja salimi. Ar tikrai cia yra informacija apie …
O iš kur jus žinot kad tai buvo slapyvardis ?😀🫢 ir siaip pas ta zyle dar tiek proto turejo uztusavo viską. Kur matėt ten bent užuomazgą vardo,niko ar dar kazkas tokio? Jau nekalbu apie nuotrauka 😅 aš ir žinokit skaityt moku ir su rega nesiskundžiu 😀 ta moterį buvo lengva atrasti Instegrame pagal ta vardą su pavardes raide ir nuotraukos fragmentu 😅 aš tai pat radau ja,manau ne viena tai pat rado zosesne 😀 profilį net žmogaus biznio accuont buvo pažymėtas. Susiekiau ir aš su ja nes mano akimis tai puolimas žemiau plintuso. Ir tikrai paraginau ja imtis veiksmu jai reikes aš paliudysiu tai pat. Zylė manau tai pat neatsisakys 😀 nes kaip ir per ja čia uzvire koše bent tiek zmogui skolinga 😅
Mama029 parašė:
O iš kur jus žinot kad tai buvo slapyvardis ?😀🫢 ir siaip pas ta zyle dar tiek proto turejo uztusavo viską. Kur matėt ten bent užuomazgą vardo,niko ar dar kazkas tok…
Cia sutapimas, kad abi InstAgrama vadinat InstEgramu??😂😂😂😂😂😂
Sakiau ir pakartosiu - pagal description’a InstAgramo useriu niekas neiesko, nes neranda.
Ir vis tiek su klaida pasitaiset ta insta profili, jomajo… yra zodelis - IN! Born IN.. Live IN 😂
dararama parašė:
Cia sutapimas, kad abi InstAgrama vadinat InstEgramu??😂😂😂😂😂😂
Gal tiesiog zmogau klaveturos neperjungiu. 🤦🏼♀️ o tu toliau detektyvą čia vedi dar tau mažai sendiena?😀 ? Gal ir mano vadinama profilį turi,nes anas ne mano buvo😅Mesk čia 😀 kliūva visos jau tau 😅
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai