rasiux00 parašė:
Jei ir įžeidžiau kažką tai gal pačią Liuką, ji įsižeidė, kad pasakiau, kad ji nemoka už kitus pasidžiaugti ir viską mato negatyviai 😌
Tikra tiesa🙂
rasiux00 parašė:
Jei ir įžeidžiau kažką tai gal pačią Liuką, ji įsižeidė, kad pasakiau, kad ji nemoka už kitus pasidžiaugti ir viską mato negatyviai 😌
Tikra tiesa🙂
rasiux00 parašė:
Tai va ryto testas ikeltas 190psl o ignoravot, komentavot tik toliau 😌 gaila tiesos nepriimat ir dar sakot as meluoju 🤣🤣
Nemačiau šito komentaro . Dabar net patikrinau ką prašiau . O buvo parašyta kad nieko nematau ir paklausiau kelinta ciklo diena . Ir į šita mano komentarą nebuvo atsakyta . Tai sveikinu . Bet taip ir neatr kuria diena buvo darytas testas nes tuose aš vistiek nieko nematau. Bet džiugu kad testai išryškėjo . Tad vienas iš 3 atveju . Bet pult mane jus pradėjot tikrai ne dėl šito atvejo. O dėl kitu dviejų kur aš buvau teisi. Tai va pasimokykit is manęs . Kad sugebu pripažint kad klydau tai dabar jūsų eile tai pripažint kad sugebėjot mane savaite laiko pult už tiesa .
rasiux00 parašė:
Ne tik mane esate įžeidusi ir kitas naujokės . Tuoj surasiu komentarus .
LiukaL parašė:
Ne tik mane esate įžeidusi ir kitas naujokės . Tuoj surasiu komentarus .
Laukiu, labai smalsu pasidarė, nes niekad neizeidineju žmogaus 🙂 jei puola ant manes taip aš apsiginsiu, bet pult pačiai, gink dieve ne 😔
LiukaL parašė:
Taip neradau nei vieno. Atsiprašau dėl tavęs suklydau kad puoli . Čia kai visos puola mane tai jau toks instinktas gintis ir kaltint visas iš eilės.
Viskas gerai 🙂 priimu atsiprašymą 🙂 visom linkiu pasiekt tikslą dėl kurio čia esam 🙂 norisi kuo daugiau pozityvumo 🙂 ❤️ o vaikučiai pas mus ateis kai bus laikas 🙂💐
LiukaL parašė:
Siūlote džiaugtis neigiamais testais ? Tai be nepykite aš noriu pasidžiaugt tik teigiamais testais .
Nu tai ko čia sėdi? Nei viena nėra tokios nuomonės kaip tu, tai tavo nuomone manau mums mažiausiai reikalinga, ypač įstrigo kai kaikuriai merginai kitos palinkėjo ryškėti o jus parašėt '' nėra kam ryškėti '', gaila jūsų beviltiška moteriške su daug daug pykcio, VILTIS miršta paskutinė!!!
Už tai, kad dėl tų NT pritariau Liukai, gavau vėliavėliu 😂😂 WTF... moterys.. 😳 Ar Jums viskas gerai? 😳 Čia tipo negalima palaikyti tam tikrų žmonių? 🤔 rimtai? Žiaurios vėliavuotojos esat. 🙃 Tikiuosi atsiras pagaliau pas Jus vėliavuotojas pozityvo ir ir pamiršit vėliavėlių mygtuką. Nes nu nevtkim D.. į medį, aš ten tame komentare nieko neįžeidžiau 🤣 Ar man dabar pasiskųst adminams, kad random vėliavėles dedat? 🤔 Ir Truputį pailsins Jus nuo forumo už tai? Nejaugi iki to turi viskas daeiti, kad susitvarkytų šiti random vėliavėlių dėliojimai šioje temoje? 🤔
B3auty parašė:
Už tai, kad dėl tų NT pritariau Liukai, gavau vėliavėliu 😂😂 WTF... moterys.. 😳 Ar Jums viskas gerai? 😳 Čia tipo negalima palaikyti tam tikrų žmonių? 🤔 rimtai? Žiaur…
Kiek pastebėjau tai grasinat ne pirma karta kad paskųsit adminams už vėliavas :)) jus kaip Pilypas iš kanapių - išlendat kai kokia melodrama įvyksta.
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai