ingius68 parašė:
taip![]()
Pajutus judesius pamatysi koks jausmas
ingius68 parašė:
taip![]()
Pajutus judesius pamatysi koks jausmas
zuikelis112 parašė:
Gyvena su vyru dirba mokosi leliuka planavo nepatinka kad vos 18? Nu mamos ka zn... jum neitiksi pastebejau....![]()
va va
Agnuole parašė:
aha baisiai įsižeidus,eisiu apsiverksiu,kaži koki jūs pavyzdi savo vaikui rodot žemindama kita žmogu,ai nors palaukit jums galima? jūs gi su aukštuoju![]()
Aguonele ,cia diskutuoti yra utopiskai beprasmiska
Aš asmeniškai esu prieš nepilnamečių nėštumus ir kažkokius rimtus santykius su vyrais, tačiau jei atsiranda žmonių, kurie to nori ir moka suderinti, tai puiku, man netrukdo, tik bandau įsivaizduoti kaip tai nelengva
Pati ištekėjau 24 m., iki tada turėjau ką veikti ir be vyrų, santuokų, vaikų. Jei kas atsuktų laiką atgal, gal norėčiau visko ir anksčiau, nes kryžiaus kelius praėjau, kad susilaukti vaikų, neva senatvė jau
susipažinom kai man buvo 18lika, ištekėjau 19, lygiai po metų santuokos (9mėn planavus) dabar pastojau. tai čia irgi blogai ar kaip? Negalim pagal save kitų brandos spręst. džiaugiuosi ir tomis, kurios išteka vėliau ir tomis, kurios atsakingai teka anksčiau. aišku, mano vyrui ne 18, jaučiuosi saugi ir užtikrinta, be to ir gyvent susimetus mūsų šeimoj negalima. Tai negi dabar būtina pralaukt specialiai iki kažkokio tai amžiaus, kad tik močiutės nepyktų....
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai