kris007 parašė:
gali buti...ukisku muilu gal galva plaunates?
Ne
kris007 parašė:
gali buti...ukisku muilu gal galva plaunates?
Ne
kris007 parašė:
bet taip yra...net savi zmones tampa svetimais...Kalbejausi su savo dede (jis kunigas,echzorcistas) tai sake,kad lb daug zmoniu pykstasi net seimos artimuju tarbe a…
Nu jo... cia belgijoj zmones labai apatiski vieni kitiems,seimos... nezinau kodel taip yra... tik kad materealine padetis cia daug geresne,bet viskas daug brangiau. Nenormaliai brangu.
kris007 parašė:
beabejo,net nesiginc.Bet faktas tas ,kad save gerbianti ir vaikuti sauganti moteris apsivalo,apsiprausia pries duodama..:)Visgi lieciasi ir su rubais krutine ir …
tai kokio velnio prisidedate prie musu vistu pereksliu, kurios irodineja savo kvailas tiesas? prie tu kurios nesugeba gerbti ir toleruoti? Ko cia isiverzete kaip viesulas su savo pamokymais?
elgiates analogiskai
daznas prausinejimasis mazina riebalu issiskyrima, kuris sausina oda,o zindant tai gali prisideti prie speneliu zaizdu. Pirmais menesiais lasas pienuko padeda gydyti spenelius. Parodykite tokia nesvaria motina, kuri kistu nuo purvo juodas krutis...Jusu priekabiai yra vaikiski ir KVAILI. Absoliuciai kvaili
Pati prasiplaukite galva su tuo ukisku muilu, dar prasidezinfekuokite su kalio permanganato tirpalu
aj15 parašė:
tai kokio velnio prisidedate prie musu vistu pereksliu, kurios irodineja savo kvailas tiesas? prie tu kurios nesugeba gerbti ir toleruoti? Ko cia isiverzete kaip vi…
O jus man atrodo su peroksidu skalavote nuo kurio efektas jauciasi....
kris007 parašė:
O jus man atrodo su peroksidu skalavote nuo kurio efektas jauciasi....
Peroksido niekur nerastumete pas mane
esu naturali brunete
-Eglė- parašė:
Kaip fainai cia pas jus![]()
![]()
nereikia nei per langa ziuret vakare,is mamu pokalbiu puikiai matosi kada pilnatis
![]()
Tikrai taip, o ir nuotaika tokia ziauri:/ dar durnos kalbos priduoda savo:/ uz lango lyja net i lauka iseiti negalima:/ smagumelis...
Kalbant apie VPA, tai taip, galima grįžti į darbą ir po 1 m., o kur dėti vaiką? Tarkim aš gyvenu mažam mieste, yra 2 darželiai, priima nuo 1 m., vietų irgi yra, bet kokį siaubą išgyvena tas mažiukas nuo 1 m. paliktas daržely. Mačiau iš arti tokį atvejį, mano mergaitės grupėje, žiauru kaip vaikas klykia paliktas mamos tarp svetimų žmonių, kai dar jam reiktų gyventi po mamos sparneliu. Auklės brangios.
Mellis parašė:
Kalbant apie VPA, tai taip, galima grįžti į darbą ir po 1 m., o kur dėti vaiką? Tarkim aš gyvenu mažam mieste, yra 2 darželiai, priima nuo 1 m., vietų irgi yra, bet…
kaip as sakau,arba susiverzi dirzus ir buni su vaikiuku iki 2 metu,arba eini i darba ir vistiek susiverzi dirzus,nes alga atiduodi auklei
tai bent man geriau jau tada paciai pabut su vaikais,nei palikt juos svetimiems ir viska ka uzdirbi atiduot...
amiunte parašė:
Labai netaktiška, sakyčiau...
Kas kaip norejo tas taip prieme. Neapsikraunu net
Cia labai dazni vardai ir tai faktas
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai