dayaNuray parašė:
Komia uzdara?Sengene
![]()
Arabai irgi nevisi bjaurus turiu draugeli is maroko gyvena ir cia pagal paprocius ir ka jis labai fainas zmogus turi seima vaika labai saunus zmogus
dayaNuray parašė:
Komia uzdara?Sengene
![]()
Arabai irgi nevisi bjaurus turiu draugeli is maroko gyvena ir cia pagal paprocius ir ka jis labai fainas zmogus turi seima vaika labai saunus zmogus
dayaNuray parašė:
Va va, europietiska logika![]()
Už tai man tinka Lietuvoje gyventi, pvz Marijampolėje eidamas į norfą užsidedu vos ne balinę suknę, kad tik padoriai atrodyta, nes būsi apkalbėtas iškart Visam rajone. Sykį nepasidažius tokių popierių tvarkyti nubėgau, tai po sav atgarsį išgirdau, kad sergu kokia tai liga, nes laba prastai atrodžiau.
kabinetuke parašė:
Už tai man tinka Lietuvoje gyventi, pvz Marijampolėje eidamas į norfą užsidedu vos ne balinę suknę, kad tik padoriai atrodyta, nes būsi apkalbėtas iškart Visam r…
Dieve dieve
kabinetuke parašė:
Už tai man tinka Lietuvoje gyventi, pvz Marijampolėje eidamas į norfą užsidedu vos ne balinę suknę, kad tik padoriai atrodyta, nes būsi apkalbėtas iškart Visam r…
vo kaip smagu
as kaime atsimenu irgi i parduotuve vietine eini tai iseiginiais rubais apsireges, nes siaip kaip stovejai iseit negali, ka zmones pasakys
cia Kaune centre gyvenau prie pat Akro tai vos ne su tapkem iki akro eidavau cigareciu prikt
Dabar zaliakalny irgi, tik i batukus isoku ir iki hiperio
o kai su draugem nuomavomes buta, tai ejom su pizamom iki silo
Juditel3 parašė:
vo kaip smaguas kaime atsimenu irgi i parduotuve vietine eini tai iseiginiais rubais apsireges, nes siaip kaip stovejai iseit negali, ka zmones pasakys
![]()
ci…
As iki pardes einu vos ne su pizama
bulkuciu.
"Balandžio 4 d. Mėnulio užtemimas – viena iš sudėtingesnių balandžio dienų, kai nereikėtų aiškintis tarpusavio santykių, ginčytis. Būtina būti atsargiais kelyje, nespręsti svarbių klausimų vadovaujantis pykčio emocijomis“
Juditel3 parašė:
su vyru galvojam vasara vaziuot pasibut pas mane i gimtine, idomu ar nuvaziavus elgsiuos kaip iprasta vietovei ir puosiuos eidama lauk, ar bus dzin kaip dabar?![]()
Man atrodo kad puošiesi kažkiek, nes aplinkiniai žmonės privers pasitempti. Bent jau aš taip manau.
kabinetuke parašė:
Man atrodo kad puošiesi kažkiek, nes aplinkiniai žmonės privers pasitempti. Bent jau aš taip manau.
gali but
dabar tai juokingai atrodo, bet kaime mergos kai eina pasivaiksciot, tai graziausiais rubais apsirengia ir vaiksto kokias 2 val miesteliuky, kur skersai isilgai 3 km , kai as dabar Kaune taip rengiuos tik i miesta vaziuojat baliavot uliavot
ir pati taip elgiaus paauglystej, bet dabar labai juokingai viskas atrodo
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai