Rasimiene parašė:
na taip![]()
tai va dabar pasimokem visos ir nebekisim nosiu kur nereikia
dabar eisim i tema ta kur be pykciu pazvengsim is tokiu kvailu temu
tikiuosi tenai bus galima
Rasimiene parašė:
na taip![]()
tai va dabar pasimokem visos ir nebekisim nosiu kur nereikia
dabar eisim i tema ta kur be pykciu pazvengsim is tokiu kvailu temu
gaida parašė:
tai va dabar pasimokem visos ir nebekisim nosiu kur nereikia![]()
![]()
![]()
dabar eisim i tema ta kur be pykciu pazvengsim is tokiu kvailu temu![]()
![]()
kazi, ateis diena kai ir ten nebegales
tevudarzelis parašė:
Uždarų grupių ir atvirų mamų forumų mes neskaitome, ir užsukame tik gavę pranešimus apie nunykštinimus arba kreipimusis įsikišti. Į uždaras grupes tokių kvietimų dar nebuvo.Įspėjimus už žaidimą nykščiais gavo kelios dalyvės, ir tą žaidimą jos žaidė atvirose temose. Tikrai nereikia būti Šerloku Holmsu, kad tai atsektume, kai ateina keliasdešimt pranešimų apie nykščius žemyn, kuriuos deda tos pačios 3-5 forumumietės (bendraujančios vienoje temoje) ir deda nykščius TIK forumietiems X, Y ir Z, su kuriomis buvo konfliktėlių.
Mums tai atrodo nepriimtina ir savo nuostatų šiuo klausimu nekeisime - patinka tai kažkam ar ne.
bet jei jus neskaitot forumu, tai is kur zinot kas su kuo bendrauja?
as pavyzdziui negaliu pasakyti su kuo daugiau ar maziau bendrauja Ramasiene, Gaida ar dar kita forumiete
juk visos manau vienoj temoj pasipykstam, kitoj padraugaujam, vienoms vienoj temoj pritariam, kitoj papriestaraujam, bet kam sureiksminti kas kur ir kada uzdejo nykstuka? as asmeniskai beveik su visomis mamomis esu susigincijusi, padiskutavus, tai as nei vienoj temoj nei vienai zinutei negaliu paspausti nykstuko? nes iki siolei maniau ir db manau, kad nykstukai paspaudziami tik su mintim, pritari arba nepritari, kad galetu kitas skaitantis atsirinkti ar teisinga info, ar verta suabejoti, gal dar reikia kaskokios papildomos info pasiieskoti
Renka33 parašė:
Kas liecia reklamos, tai nesamone, kad jos tiek pat kiek buvo. Jau tas Liptonas uzkniso juodai![]()
va va liptonas mane ir uzknise, nes ismeta diziuli langa savo ir dar buna pastringa ir reikia perkrauti puslapi, nes neina pereiti i kitas temas ar zinute perskaityti
Kasharas parašė:
va va liptonas mane ir uzknise, nes ismeta diziuli langa savo ir dar buna pastringa ir reikia perkrauti puslapi, nes neina pereiti i kitas temas ar zinute perskaityti![]()
As irgi ieinu i TD, spaudziu iskart ant temu kurias seku, ir iskart numeta i apacia tas Liptonas , nespejus net ieiti . Ir dar plius pastebejimas...anksciau bent reklamos buvo apie kudikiu prekes..o dabar Lipton, Pildyk...kur pilna TV tokiu reklamu.
Renka33 parašė:
Ir isvis tada kam tie nyksciai, jei TD jie - papildomas darbas...nesuprantu...o jei man atrodo pasisakymas ne i temana ka man padaryti, jei man taip atrodo
![]()
NUo pat pradziu buvo neaisku, kam jie.
@kvietkelis@ parašė:
NUo pat pradziu buvo neaisku, kam jie.
Tai isvis juos naikinti ir maziau problemu bus, o temos ar taip ar taip perziurinejamos, nereikia ne nykstuku.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai