tevudarzelis parašė:
Pagailėkite ir savęs: daugelis čia perkeltų komentarų patenka į kategoriją "įžeidžiantys, žeminantys, pašaipūs". Kai kurios rašytojos čia patenka dėl šios priežasties jau ne pirmą kartą, nors esame prašę apeiti temas, kurios jums neatrodo vertos dėmesio.
ruruta teisi - mums tai papildomas darbai, kaip ir meilės laiškų rašymas, tad jei kažkam labai sunku įsiminti paprastas forumo taisykles, mums paprasčiau užmirštuolėms apriboti galimybę rašyti, nei valyti forumą nuo patyčių.
Tema yra tokia, kokia yra. Ir jūs į ją atsakote pagal savo supratimo beigi supratingumo ir žmogiškumo lygį. Ne visi klausimai būna suformuluoti aiškiai, bet norintys pagelbėti pasitikslina detales. Šiuo konkrečiu atveju priežasčių gali būti įvairių - pavyzdžiui, gal jos mėnesinės "vėluoja" dėl to, kad "Raudonajame kalendoriuje" paliko standartinę ciklo trukmę, o jos ciklas yra ilgesnis.
Apibendrinat: meilės laiškų asmeniškai nerašysime, bet kai kurias iš jūsų pasiliekame teisę už piktą plakimą liežuviais kitą kartą blokuoti.
Labas , tevudarzelio , administracija .
Po vakarykscio, grasinimo uzblokuoti, as ilgai masciau ir noriu pasakyti Jums savo nuomone.
Gal ji Jums bus visai neidomi ir nereiksminga , bet as vistiek ja issakysiu.
Turejot pastebeti , kad nesu , konfliktiska asmenybe ir i bet kokius gincus nesiveliu.taciau pastebejau , kad kuo toliau tuo labiau TD darosi nesamones. Jus norite , kad forumuose butu ramu , bet tai neimanoma , jei leisite , dienos sviesa isvysti , tokioms temoms , kaip kad “dienos”.
Manau Jusu darbas stebeti , ne tik mus mamas , kurios parasom pasiepiancius komentarus, bet ir atrusiuoti , kokiose temose, galima, kokia nors diskusija, o kokiose ne, nes tokioje temoje , kaip “dienos “, mano manymu , nieko kito ir laukti nereikejo , kaip tik pajuokos is ja sukurusios autores.
Mano manymu , Jus turejote , perziureti autores pasisakyma ir nukreipti Ja i tinkama puslapi , paieskoti informacijos , apie menesiniu cikla ir ka daryti jam sutrikus.Arba, susisiekus su autore , pasitikslinti , ko Ji klausia , padeti suformuluoti reikiamai klausima ir tik tada parodyti tema viesoms diskusijoms .Tad manau , dali atsakomybes , turite prisiimti ir Jus patys uz tai kas paskutiniu metu vyksta TD.
Dabar dar del nykstuku spaudymo , jei Jus galvojate , kad jie yra spaudomi neteisingai , tai padarykite taip , jeigu imanoma , kad butu matyti kas juos spaudo , arba panaikinkite visai, nes ju spaudimas , kaip matau , Jums pridaro papildomo rupescio.Bet , aisku , cia tik mano nuomone.
Jei Jus , galvojate , kad situo laisku , Jus izeIdziau , galite mane uzblokuoti , bet manau vietoje manes prisiregistruos maziausiai dar dvi mamytes , kurios anksciau ar veliau pratruks , nuo tokiu nesamoniu ir turesite , jau ispejimus rasyti ir toms dviems mamytems.Ir cia jau bus uzburtas ratas.
Atsiprasau uz sugaista Jusu laika Gero savaitgalio