dianute7 parašė:
kepuriu turiu is vis 10,bet ten supranti visokie didiai ir an 6 menesiu ie an 3,o naujagimiui 3 turiu tik tokios mazesnes ,uzteks jo,greitai auga gi,jei ka paskui dapirksim ko ten reikes jau kai paaugs
Kepuryciu tiek tikrai nereikia, as savo pirmaja uzauginau, gal 5 (nuo gimimo iki jau praaugintos) tetsunesiojom, visu kitu net nepalieciau. Ji gime Lietuvoi, ankstyva pavasary, uz lango buvo kalnai sniego, ir tai tiek tereikejo tu kepuryciu. Mazajai isvis gal 2 tikrai nedaugiau 3-ju kepuryciu, veliau gimus, gimus Anglijoi, kad ir ta ziema nera cia taip salta, o ji dar pavasary gimus, tikrai silta buvo, isejom is logonines tai net karsta buvo (as kai atvaziavau i lig buvo man atrodo lietinga ir tikrai nesilta, tai panasiai tokiems orams pasiruosiau iseidama is lig, o ten jau karsta, vaikas prirengtas, tai paskui taksi as ja isrenginejau, nes tikrai per daug buvau prirengusi). Seip tikrai nereikia tiek daug tu rubeliu, pirstinyciu, kepuryciu, kombindzonu. Jei kas duoda gerai, bet pati neskubek pirktis. Naujagimiui susipirk ko reikia, o daugiau juk spesi dasipirkt po viena kita rubely. AS pirmajai atrodi ir to, ir to, ir to, vat ir to reikia. O paskui nespejau nei po 1 kert apmauti-isaugo. Antrai pirkausi daug maziau, paskui ko reikia dasiperki vaikui augant. Sauskelniu irgi neuzsipirk, ka zinai, gal netiks, alergiziuos, viska mesi lauk. Duoda ligoninei kelis pampersiukus, aisku viena maziuka pakiuka isidek, bet namie neprisipirk kalnu. Mano pirmoji buvo alergiska daugeliui sauskelniu, tai daug teko isdalinti, perparduoti, padovanoti.