nastiona- parašė:
taip ...![]()
ir besilaukianti mazylio norit vaziuot i anglija?ar teisingai supratau?
nastiona- parašė:
taip ...![]()
ir besilaukianti mazylio norit vaziuot i anglija?ar teisingai supratau?
Rūtelėlė parašė:
nuo 32 sav kai kurios avialinijos nebeskraidina![]()
is vis jau is kauno neskraidys ryanair,nezinau kodel bet skrydiu nebera nei lapkriciui,nei gruodiui,spalio tik 26 yra biletai dar,gal bankruotavo.O del to kad nescia,tai gali skraidyt iki 36 sav.su pazzyma nuo gydytojos,as kai skrydau 25 sav buvo tai pasake jog nuo 28 negalima be pazymos jau
dianute7 parašė:
is vis jau is kauno neskraidys ryanair,nezinau kodel bet skrydiu nebera nei lapkriciui,nei gruodiui,spalio tik 26 yra biletai dar,gal bankruotavo.O del to kad nescia,tai gali skraidyt iki 36 sav.su pazzyma nuo gydytojos,as kai skrydau 25 sav buvo tai pasake jog nuo 28 negalima be pazymos jau
nebankrotavo, gal tiesiog neapsimoka bendradarbiaut su Kaunu.. į Vilnių dabar skraidyti reikės
arba į Rygą
mes žiemą į Rygą mausim
tigryte teg1ca88klp-uk parašė:
as skrydau su ryanair 35sav su pazyma ir praleido nes galima ligtais iki37sav skrist
taip, pasitikslinau ryanair`o puslapyje.. su vienu leliuku pilve - 36sav, su dvyniais (ir daugiau) - 32sav
dianute7 parašė:
jo princeses Annos ligoninej,irgi sako kad gera ligonine,tipo ten apskritai tik gymdimo ir ginikologijos ligos skyriai,tai nezinau ziuresim kaip bus,man polik,jau paskyre ta ligonine,nes is musu miesto visus ten i gymdymo namus siuncia i ta ligonine
Labukas. Niekad dar nebendravau siam forume ir nesekiau sios temeles, bet netycia pamaciau, kad gimdysi princeses annos ligoninej. Galiu pasidalinti savo ispudziu apie sia ligonine. Gimdziau ten dukryte, buvau labai viskuo patenkinta, prieziura super, personalas labai rupestingas, viskas labai patiko, net nepalyginciau su londono ligonine, kurioje gimdziau suneli.
Laimingiausia parašė:
Labukas. Niekad dar nebendravau siam forume ir nesekiau sios temeles, bet netycia pamaciau, kad gimdysi princeses annos ligoninej. Galiu pasidalinti savo ispudziu apie sia ligonine. Gimdziau ten dukryte, buvau labai viskuo patenkinta, prieziura super, personalas labai rupestingas, viskas labai patiko, net nepalyginciau su londono ligonine, kurioje gimdziau suneli.
niu ir man sake,kad gera ligonine,viena moteriske is darbo irgi ten vaiksto jei darys apvaisinima net,kazkaip jinai ten jau puse metu vaiksto ir gavo nemokamai,net daug kainuoja pora tukstanciu,o jai padarys nemokamai,tai sake faini ten gydytojai,maloniai visada elgiasi
dianute7 parašė:
niu ir man sake,kad gera ligonine,viena moteriske is darbo irgi ten vaiksto jei darys apvaisinima net,kazkaip jinai ten jau puse metu vaiksto ir gavo nemokamai,net daug kainuoja pora tukstanciu,o jai padarys nemokamai,tai sake faini ten gydytojai,maloniai visada elgiasi
As ir kiek girdejus atsiliepimu, tai tik geri. Aisku visur visko pasitaiko, bet reikia nusiteikti pozityviai ir viskas bus gerai
Laimingiausia parašė:
As ir kiek girdejus atsiliepimu, tai tik geri. Aisku visur visko pasitaiko, bet reikia nusiteikti pozityviai ir viskas bus gerai![]()
kazkaip neimu as i galva,kokia ten ligonine ar kas,svarbu kad sveikas butu lialiukas ir viskas jam butu gerai,o siaip viskas niekas,visi gi gimdo,ir as pagymdisiu,kaip pirmas vaikelis kazkaip nebaisu man dar
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai