debeselis123 parašė:
ai taip tikrino bet tik kazkur nuo 30 savaites... man anr galo tik pradejo tikrinti.
Tai taip ir turi but, o tas kaisiojimas pirstu, gali isaukt prieslaikini gimdyma. Todel Lietuvoj beveik nera pernesiojimu pagal juos.
debeselis123 parašė:
ai taip tikrino bet tik kazkur nuo 30 savaites... man anr galo tik pradejo tikrinti.
Tai taip ir turi but, o tas kaisiojimas pirstu, gali isaukt prieslaikini gimdyma. Todel Lietuvoj beveik nera pernesiojimu pagal juos.
1Alina1 parašė:
man nuo 25 atrodo
nu visur skirtingai cia...kiekvienam mieste vis kitaip jos daro
simonyte_k parašė:
Sutinku,tik kas, iskart paracetamolio siulo... As irgi manau,kad geriau dazniau ir "gyliau" tikrina ir ramiai miego zinodama kad tavo vaikus viskas gerai, nei tik s…
Gaila, bet toks ir pasirinkimas, neturiu galimybes gryzti gimdyti i LT, bet ten irgi ne pyragai, kai gimdant tau klykia ko reki arba negulek o vaiksciok
Cia mano draugei taip buvo. Sakau kazkas tiek cia tiek Lietuvoj buna blogai, bet kai laukiesi galvoji tik apie geriausia, nori kad tau uztikrintu geriausia, nes tik taip gali jaustis saugi del vaikelio. Su optimizmu visoms besilaukiancioms - stiprybes ir geru emociju, ir svarbiausia kad viskas vyktu sklandziai
Olaiwa69 parašė:
Gaila, bet toks ir pasirinkimas, neturiu galimybes gryzti gimdyti i LT, bet ten irgi ne pyragai, kai gimdant tau klykia ko reki arba negulek o vaiksciokCia mano…
apie lietuva ir man ne kokie prisiminimai-atsistojus pamokslavo kad cia tau ne seksas, kad malonu butu
tikiuosi cia geriau bus
putkutkute parašė:
apie lietuva ir man ne kokie prisiminimai-atsistojus pamokslavo kad cia tau ne seksas, kad malonu bututikiuosi cia geriau bus
Siaubas kazkoks
Man mama pasakojo kai ji sese gimde
Ir daktaras reke ant visos palatos jai - KAKOK!!! Sako, jis man taip uzkniso kad as jam atgal - PATS TU KAKOK BL...
Ot prisiminimai
simonyte_k parašė:
Siaubas kazkoksMan mama pasakojo kai ji sese gimde
Ir daktaras reke ant visos palatos jai - KAKOK!!! Sako, jis man taip uzkniso kad as jam atgal - PA…
visokiu klaunu buna
gal labai kaki norejo pamatyt
turiu ''buka'' klausima
tarkim,kai nubega vandenys ir(ar) prasideda saremiai,ir varai i ligonine, kur eiti? emergency,ar main enntrance prie information? nes pvz mano ligoninej,nera main entrance priimamojo jokio.o emergency neesu buvus, o jie visai skirtinguose iejimuose,yra atstumas.
vaiva22 parašė:
turiu ''buka'' klausimatarkim,kai nubega vandenys ir(ar) prasideda saremiai,ir varai i ligonine, kur eiti? emergency,ar main enntrance prie information? nes pvz …
į maternity skyrių eini, bent jau pas manęs taip buvo, kai išsikvietėm taxi irgi nežinom kur sakom į ligoninę jis pamatė pilvą ir nuvežė prie maternity skyriaus
1Alina1 parašė:
į maternity skyrių eini, bent jau pas manęs taip buvo, kai išsikvietėm taxi irgi nežinom kur sakom į ligoninę jis pamatė pilvą ir nuvežė prie maternity skyriaus…
vo as jauciu buciau irgi keliavus i emergenci arba i paradini taikius..
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai