vaiva22 parašė:
pas mane sakau,du iejimai. main ir emergency. tai tipo per main nupedinti iki maternity?
Kokia ligoninė pas tavęs?
vaiva22 parašė:
pas mane sakau,du iejimai. main ir emergency. tai tipo per main nupedinti iki maternity?
1Alina1 parašė:
North middlesex,londone
simonyte_k parašė:
Ai,isvis neaisku i ka jie cia ziuri. Vienoms ima streptokoko tyrima,pradzioj nestumo, kitoms reik issiprasyt kad ji padarytu (geriausiu atveju),arba ieskot pirkt.. …
Sveika. As visa nestuma ir gimdyma patyriau uk tai jie tave rimciau apzures jeigu skusiesi. As kraujavau du kartus tai antra kart kai atvaxiavau del kraujavimo mane pagulde ir apzura buvo nuodugni. O pries tai nuekas nieko savo midvife isvis buvau macius tris kartus nes nemate reikalo. Na del gimdymo cia tai dziaugiausi kad po nakties pasikeite pamaina nes pries tai ant manes reke kad 7cm ir niekas daugiau nevyksta ir jeigu nevyks kels i bendra palata. O ryte atejo kita midwife ir iskart iskveite daktarus kad zuretu nes sarimiai dinge. Dekinga uz tolesne prieziura as tai midwife esu .nirs dakraras ir blogai mane susiuvo ir problemu daug turejau bet svarbiausia maziuke turiu .
aten parašė:
Sveika. As visa nestuma ir gimdyma patyriau uk tai jie tave rimciau apzures jeigu skusiesi. As kraujavau du kartus tai antra kart kai atvaxiavau del kraujavimo man…
Kokioj ligoninej gimdei?
apalpus parašė:
Kokioj ligoninej gimdei?
newham hospital in plastow. ten nuo stafo viskas priklauso. kaip sakiau pirma pamaina buvo baisi. kai pradejau vemti ir prasiau pagalbos sake tuoj ateisim bizi.
aten parašė:
Sveika. As visa nestuma ir gimdyma patyriau uk tai jie tave rimciau apzures jeigu skusiesi. As kraujavau du kartus tai antra kart kai atvaxiavau del kraujavimo man…
o jetus...as neturiu priekaistu niekam...buvo geriau nei gerai
Indriuka parašė:
o jetus...as neturiu priekaistu niekam...buvo geriau nei gerai![]()
O ir tu newham ligoninej ar kitoj?
apalpus parašė:
O ir tu newham ligoninej ar kitoj?
as Luton Dunstable
nerealus aptarnavimas
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai