Ingri2 parašė:
O tampono nebijokit liesti,kol buvau ligoninei po tustinimosi man ta tvarsti keite,uzdejo nauja,nezinau kokius dave jums nurodymus
O kiek laiko buvote ligonineje? Nes as turbut po operacijos po 2h jau isejau.
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįIngri2 parašė:
O tampono nebijokit liesti,kol buvau ligoninei po tustinimosi man ta tvarsti keite,uzdejo nauja,nezinau kokius dave jums nurodymus
Aviete99 parašė:
Pats gydytojas nieko nasake. Surase lape kad higiena išanges ir apie vaistus. Vaistai diclac 100 kuris man nepabai veikia 😔 namie turejau dar likuti 150 tai isgeria…
O ka koki tampona? Kur koki tampona dar,niks nieko nesake man ? 🙈😆
Aviete99 parašė:
Tikriausia per silpni vaistai ir nepadeda,man buvo israse ir po 10min skausmas praeidavo tai gerdavau paracetamoli 1.0g kartu su dolmen 25g galima buvo gerti iki 3k per diena,tai man tiek pilnai uzteko🤷mane is ligoninės isleido po operacijos sekancia diena,isleidimo diena istrauke tampona ir uzdejo nauja tvarsti,gal kiekvienam skirtingai daro,tada nezinau🤔
Aurimmas parašė:
O ka koki tampona? Kur koki tampona dar,niks nieko nesake man ? 🙈😆
Gal visiems skirtingai,bet pvz man po operacijos i uzpakali buvo ikistas tamponas ir ant virsaus uždėtas tvarstis nes kraujuoja,sekancia diena ten viska isima sutvarko,bet gal tai buna kiekvienam skirtingai
Aviete99 parašė:
Jums ten ne tamponas, o tvarstis erzina,jis matyt trinasi i ta vieta ir jausmas toks,su ikistu tamponu neisleis namo kaip jus tada pasitustinsit,dar skausma, deginimą ypac po tustinimosi gerai nuima lidoposterino tepaliukas,galima kompreseli pasidaryti ir uzdeti ant tos vietos jeigu jo jums neisrase
Ingri2 parašė:
Jums ten ne tamponas, o tvarstis erzina,jis matyt trinasi i ta vieta ir jausmas toks,su ikistu tamponu neisleis namo kaip jus tada pasitustinsit,dar skausma, degini…
Teoala turiu is seniau. Paleido su tamponu ir tvarsciu. Tvarsti pries miega nusiemuau o va ten traukt tampona bijau 🥹
Ingri2 parašė:
Gal visiems skirtingai,bet pvz man po operacijos i uzpakali buvo ikistas tamponas ir ant virsaus uždėtas tvarstis nes kraujuoja,sekancia diena ten viska isima sutva…
Man sake kad yra kaskokia kempinike ileista jos traukti nereikia prades tirpti ir pasisalins pati 🤔 o kraujuot kraujuoja po savaites dar labiau , skambinau jau daktarui sako visko gali buti tik jai per daznai ir smarkiai kraujuos tada gryzti pasirodyti 🙈
Aurimmas parašė:
Man sake kad yra kaskokia kempinike ileista jos traukti nereikia prades tirpti ir pasisalins pati 🤔 o kraujuot kraujuoja po savaites dar labiau , skambinau jau dakt…
As katik issiemiau nes erzino turbutt ir pas mane kempine buvi toks labiau guminukas. Gaila man normaliai nieks nieko nepaaiskino 🥹 dabar siek tiek kraujo pasirode ir vis tiek tas spaudimas į skylute nedingo 🥹
Aviete99 parašė:
Kazi galima pirma diena po operacijos pasistatyt microlax. Atrodo kad labai noriu i wc net nieko neiseina padaryt, bijau prasistanginti. Ir tas spaudimas is vidau v…
Tai tas pats ir man buvo , nezinau zvakutes vartoju liepe 2 savaites ir detralex , o klizmuciu turiu nusipirkes bet bijojau 🙈 va gal delto uzvakar man ir plyso kaskas , nes lebiau pasistengiau wc tai krauju klanas buvo kai pamaciau vos nenualpau 😆 tai dabar gyja kaip vel katik is po operacijos 🙈
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai