persimonas parašė:
taip, laiko kates baubais. pas mus kai atejo pavaduojanti naujagimiu gydytoja pirmakart lankyt mazyles (kai pagimdziau, musiske atostogavo), pamacius musu katinukus…
o kiek jus turit katinuku?
persimonas parašė:
taip, laiko kates baubais. pas mus kai atejo pavaduojanti naujagimiu gydytoja pirmakart lankyt mazyles (kai pagimdziau, musiske atostogavo), pamacius musu katinukus…
o kiek jus turit katinuku?
Nu sorry, bet man tai nesąmonė, kad neva alergijas įvarysit vaikui su katėm... Man irgi visi sakė, kad esu alergiška katėms, kad katės man čia provokuoja visokius kosėjimus, neva ko aš dūstu pastoviai
O pasirodo, kad astmą turiu, bet ji pas mane akurat paveldėta iš močiutės į kurią atsigimiau ir kuri visą gyvenimą ja serga... Brolis mažas irgi sirgo, bet išaugo, o kačių dar tada neauginom... Plius, kad pasidariau alergijos testą katėms, neigiamas, tai dabar ačiū D jau niekas nebesvaigsta, kad nuo kačių man čia alergijos ant nosies ir priepuoliai... Jeigu jau vaikas tikrai bus linkęs į alergijas, tai padarysit ir jūs testą ar tikrai katėms, nes ir ta alergija kačių būna dvejopa, arba kailiui, arba seilėms. Blogesnis variantas, aišku, yra antrasis, nes tada jokios katytės auginti neišeis, bet jeigu tik kailiui, tai yra tokių veislių, kurios nealergizuoja alergiškų žmonių, pvž devonšyro arba kornvalio reksai, sfinksai, dar yra ir daugiau
Aš kaip sakiau, nors ir esu astmininkė, bet man katės visiškai neprovokuoja priepuolių, juos man iššaukia patalynė ir čiužiniai prasti, dulkių erkės (va joms alergiška esu, išsityriau) arba visokie dulkini dalykai, o kačių nors ir milijoną augint galiu, niekas nesidaro man nuo jų
Tai aš net ir būsimam leliukui nupirkau antialerginį čiužinuką, patys irgi miegam tik ant antialerginio ir patalynė normali nupirkta, nes anksčiau būtent ir dusau nuo to
UršuBuršu parašė:
Nu sorry, bet man tai nesąmonė, kad neva alergijas įvarysit vaikui su katėm... Man irgi visi sakė, kad esu alergiška katėms, kad katės man čia provokuoja visokius k…
visuomenej 2 nuomones del alergiju, vieni rekia, kad katinai sukelia mazam vaikui, kiti priesingai, is manes eme katinuka nescia moteris ir sako norim kad su vaiku augtu ir vaikas tada nebus alergiskas gyvunams ir sako meile issiugdys nuo mazens
tai kai padovanojau ir gime leliukas siusdavo foto kaip vaikas miega vezimuke, o katinukas ten kur daikta apacioj dedas
padetas dekiukas ir jis sau ramiai miega o ta moteris vazinejasi po kiema
pink77 parašė:
visuomenej 2 nuomones del alergiju, vieni rekia, kad katinai sukelia mazam vaikui, kiti priesingai, is manes eme katinuka nescia moteris ir sako norim kad su vaiku …
mes turime 2 katinukus. siaip as buvau alergiska katem - kai buvau maza, turejau baisiai daug alergiju ir alergologiniam buvau daznas svecias. dar tada man daktare sake, kad is daugumos alergiju as isaugsiu. taip ir nutiko. kas del alergijos katem - augau visad su katinukais, tik kad katinukai tada budavo pusiau naminiai, pusiau laukiniai - ateidavo ir iseidavo kada panoreje. o paskiau paauglystej mano mama atsinese maziuka kaciuka, sake, kad tiesiog neatsispyre. ir ka jus manot - 2 savaites tik ji paemus ciaudejau, akys asarodavo, kasydavaus visa. o po 2 savaiciu kaip ranka nueme. ir viskas. nebeliko jokios alergijos.
UršuBuršu parašė:
Iš tikro toksoplazmoze užsikrėsti nuo kačių yra toks mažas procentas, kad jeigu ir susergi, tai dar klaustukas ar tikrai nuo kačių, nes paprastai ja susergama nuo b…
sveikos kacioku myletojos, paaiskinkit man kas tas " toksoplazmoze" ? ka ji daro? as laukiuosi , bet katino tuoleta pati tvarkiau, nes taip su vyru susitarem, kd tai mano katinas ir mano problema.. na jis man neproblema o dziaugsmelis kuris dar ir kita dziaugsmeli privilojo pas mane. laukiuos leliaus nors nebesitikejau, nes ir katina isigyjau , kad bent tureciau ka nencyt
Vovieriukas parašė:
sveikos kacioku myletojos, paaiskinkit man kas tas " toksoplazmoze" ? ka ji daro? as laukiuosi , bet katino tuoleta pati tvarkiau, nes taip su vyru susitarem, kd ta…
tai yra liga, kuria platina kates, bet ja galima apsikrest ir valgant gerai neapdorota mesa. Ji pavojinga besilaukiancioms moterims. Yra internete pilna info. Kad ir cia paskaityk www.ulac.lt/ligos/T/toksoplazmoze. Yra kraujo tyrymas, kuris rodo ar kada buvai susidurusi su sia liga. Jei taip, tai tikimybe, kad budama nescia susirgsi umia jos forma labai maza. Beje, as su katem augusi, vienoj lovoj miegojusi ir nescia budama viena turejau, bet atlikus kraujo tyryma paaiskejo, kad su sita toksikoplazma niekad nebuvau susidurusi, o kaime katinai laukiniai budavo. Tad nepergyvenk, bet del visa ko geriau lai tulika katino taviskis tvarko, nors tuos kelis menesius. Atsarga gedos nedaro
Vovieriukas parašė:
Mano kicius
labai fainas kicius
vita_155 parašė:
labai fainas kicius![]()
ačiū
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai