Celin parašė:
Pas mane bus ir pilvo plastikos operacija,tai ir galvoju isidesiu 400 ir po to nematysiu savo tobulo pilvuko![]()
Kada darysi?
Celin parašė:
Pas mane bus ir pilvo plastikos operacija,tai ir galvoju isidesiu 400 ir po to nematysiu savo tobulo pilvuko![]()
Kada darysi?
Sniegexx parašė:
Jei yra 3 laipsnio sunki forma man atrodo gamintojas implanta duoda veltui. Jei 1 laipsnio tai jei nori gali keisti pati arba gyventi su kontraktura... Ta mergina j…
Čia tai jau nebejuokinga. Juk čia ir sveikata ir piniginė kenčia. Eina sau kaip baisu...Kiek supratau ji jau 3 kartus operavosi???
Sniegexx parašė:
Tai vat butent...O man kaip ir Svajonei poodiniai siulai netirpo. Lindo lauk, daktaras juos kelis kartus bande traukti.
Ir kaip viskas baigėsi???
ingainga22 parašė:
Čia tai jau nebejuokinga. Juk čia ir sveikata ir piniginė kenčia. Eina sau kaip baisu...Kiek supratau ji jau 3 kartus operavosi???
Taip 3 kartus. Bet ir dabar nera gerai, kol kas nieko nedarys kol antri vaiko nepagimdys.
Lauksmė parašė:
Kada darysi?
Antradieni
ingainga22 parašė:
Ir kaip viskas baigėsi???
Siaip ne taip uzgijo. Man netirpo 5 ar 6 siulai nebeatsimenu jau.
Sniegexx parašė:
Siaip ne taip uzgijo. Man netirpo 5 ar 6 siulai nebeatsimenu jau.
Tai taip savaime sugyjo,ar reikėjo vaistų? Šlapiavo,skaudėjo?
ingainga22 parašė:
Tai taip savaime sugyjo,ar reikėjo vaistų? Šlapiavo,skaudėjo?
Slapiavo, pulinukai daresi. Daktaras su pincetu trauke, zaizdeles atsirasdavo. Kol uzgijo su pleistrais buvau. Na nereikejo vaistu,viskas uzgijo, bet buvo uzsimines, jei kas darysis blogiau reiks antibiotiku.
Sniegexx parašė:
As isvis zinokit po op kokias 2 savaites visai nesidziaugiauir po to dar man kilo visokios mintys, tai siulai netirpo, tai 1 implanto raumuo ilgai nepaleido, 1.…
O Jums buvo drenai įvesti?
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai