reniukas parašė:
beje, ar kuri nors skiepijate savo vaiką toj vaikų konsultacijoj??nu aš "apšalus", koki abjauri ten gydytoja.
Tikrai taip, mes kai ejom skypo tai su vyru likos be zado, jos elgesiu. Nespejo skiepo suleis, o jau sako nu viso gero galit eit rengtis uz duru. vos neatsisedau vietoj, vaikis dar verkia o ji mus jau uz duru ispraso. antra karta buvo tas pats. tikiu kad likusieji kartai bus tokie...seip as ja dar is paauglystes atsimenu, ji nebuvo tokia bjauri, bet matyt tas negeras moteriskas laikotarpis jai uzejo...kita kart einant teks apsisarvuot kantrybe ir tiek.
Yrunia, o kaip tau sekas? kaip su maitinimu reikalai? pamenu, sakei, vienos krūties nelabai norėjo mažylis imti? ar jau susitvarkė šitie reikaliukai?
Kaip cia pasakius, vis dar maitinu, bet....lik jam pienuko ir uztenka, bet man vis neramu, kad nedavalgo. bet nei verkia pavalges nei ka. viena kart bandziau dar misinuka pasiulyt (kai pasivaideno, kad nedavalges) bet neeme. kita sav leksim svertis ir matutis, tada ir paaiskes ar uztenka mano pienuko. o su ta krytim tai kaip uzeina tai be problemu tai su klyksmais...taip ir vargstam :~)