saulle parašė:
Na bandysiu![]()
Nu gal pasitaisys situacija
Nes aisku jeigu turi MP ir nori maitinti pati...duoti misinuka atrodo apsurdiska
saulle parašė:
Na bandysiu![]()
Nu gal pasitaisys situacija
Nes aisku jeigu turi MP ir nori maitinti pati...duoti misinuka atrodo apsurdiska
almantel parašė:
Nu gal pasitaisys situacijaNes aisku jeigu turi MP ir nori maitinti pati...duoti misinuka atrodo apsurdiska
![]()
Vat būtent
Nu pamaitinau, bet Jonas šlapias.. Jis labai spurda, juda, kruta, akys tiesiog žiba ir atpila.. Laukiu kada pradėsim košėm primaitinti
saulle parašė:
Vat būtentNu pamaitinau, bet Jonas šlapias.. Jis labai spurda, juda, kruta, akys tiesiog žiba ir atpila.. Laukiu kada pradėsim košėm primaitinti
![]()
TAi mano pupa ir dabar ramiai nevalgo - nakti tik...o taip tik kojom ir rankom makaluojas papli apsiziojus!! Nu as iki 6men MP tik duosiu, nu nebent atsirastu pas maze kazkoks didelis noras jau kita masita ragaut, tai gal anksciau pradesiu duoti
as jau atrodo irgi noreciau duoti kito maisto, bet kad ir gyditoja sake kad normaliai auga maze, jeigu nerodo noro kitam maistui, iki 6men gali nieko ir neduoti
bandysiu taip ir daryti....
labas rytas bet oras siandie tai jooo.... o mums reikia iki sodros ir iki poliklinikos nueit pasiklaust gydytojos ka daryt su vaiku nors itariu kad nieko ir nepasakys vat kas man yra kancia vaiksciot pas daktarus pati nuo vaikystes vaistus gerdavau tik tada kai jau nebegaledavau tvertis o pas daktarus kai jau mirtis artedavo
tai dabar kai reikia vaiksciot del vaiko man
bet ka padarysi reikia ir einu
maniske vakar irgi kazko negalejo uzmigt valge dar po 12val, paskui 3 val kelesi pavalgyti ir po 7 vel tada netycia prizadinau ir kol uzmigo bet as jau ipratau kad keliasi vidury nakties po karta paimu pamaitinu ir vel i aky dedu
Sunkios naktelės žiūriu jums buvo
Aš tai važiuosiu į pardes su reikalais, reikia spalvotai atsispausdinti, rėmelį nupirkti, maikutę su užrašu užsakyti, kočėlą nupirkti
Pas daktarus man eiti irgi tragedija, kaip buvo užknisę pas ginę vaikščioti nėštumo metu, ne tas žodis
Laimei, kad su Auguste nebereikia taip dažnai lėkti pas vaikų daktarę, nes atostogavo
Gal esate kuri gėrusi martini bianco+saldus šampanas+citrinų sultys?
Įdomu ar skanu, reikia penktadienį kokteliukų padaryti
Astonnia parašė:
Sunkios naktelės žiūriu jums buvoAš tai važiuosiu į pardes su reikalais, reikia spalvotai atsispausdinti, rėmelį nupirkti, maikutę su užrašu užsakyti, kočėlą nupirkti
![]()
Pas daktarus man eiti irgi tragedija, kaip buvo užknisę pas ginę vaikščioti nėštumo metu, ne tas žodisLaimei, kad su Auguste nebereikia taip dažnai lėkti pas vaikų daktarę, nes atostogavo
![]()
Gal esate kuri gėrusi martini bianco+saldus šampanas+citrinų sultys?Įdomu ar skanu, reikia penktadienį kokteliukų padaryti
![]()
as tau turiu klausima
ar tu savo kate matei kai prasidejo jai gimdymas? bl gryzau namo, tai tolete radau ruzava balute, tokia kaip kad vandenu spalva buna moterims
or ssiaip i krezi ilindus guli
kazi ar neteks gimdymo priiminet...?
almantel parašė:
TAi mano pupa ir dabar ramiai nevalgo - nakti tik...o taip tik kojom ir rankom makaluojas papli apsiziojus!! Nu as iki 6men MP tik duosiu, nu nebent atsirastu pas maze kazkoks didelis noras jau kita masita ragaut, tai gal anksciau pradesiu duotias jau atrodo irgi noreciau duoti kito maisto, bet kad ir gyditoja sake kad normaliai auga maze, jeigu nerodo noro kitam maistui, iki 6men gali nieko ir neduoti
bandysiu taip ir daryti....
Na vat, tau mėnuo ir beliko
Galėsi jau šampaną gerti
saulle parašė:
Na vat, tau mėnuo ir belikoGalėsi jau šampaną gerti
![]()
Kad jau ir dabar sidro, dlite uzragauju biski
Bet po 6 men jau po biski bandysiu naikinti piena pas saves, nenoriu as iki metu ir ilgiau kaip kitos maitinti leliu....
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai