riciuke parašė:
o jus trirati pirksit ar keturati
tai kad jie visi triraciai
riciuke parašė:
o jus trirati pirksit ar keturati
tai kad jie visi triraciai
Lotus parašė:
as tai ta i ausi turiu, nes ten su tuo i pazasti tai isdivalke, nieko man nesigaudavo, o vandeniui pirkau delfina toki, uz 6e berods, ju ilgai nereik nes greit paga…
tai sakai apsimoka ta i ausi kur kist pirkt,nes jei geras dalykas nusipirksiu?
sandraireland parašė:
as db skaitau ir galvoju ir as tada toki pirksiu
o ka manot del tu pieno nutraukeju??? ar verta db pirkti? nes o jeigu pieno pas mane nebus?
visdelto apie 100 euru kainuoja tai nesinoretu ismesti i bala pinigu
Mamyte gruodis parašė:
as db skaitau ir galvoju ir as tada toki pirksiuo ka manot del tu pieno nutraukeju??? ar verta db pirkti? nes o jeigu pieno pas mane nebus?
visdelto apie 100 e…
as sakiau dabar nepirksiu,jei prireiks manasis nubegs ir nupirks,gali isvis jo net neprireikt,as dar nesugalvojau,ka su sterilizatorium daryt,nes noriu elektrinio,ar dabar pirkt ar palaukt...beje,kazin,jei nesciaus i ligonine kelnytes medvilnines vietoj sliauztu,turiu kelis sliauztus bet galvoju ir kelnytes gal gerai butu?
sandraireland parašė:
Asmeniškai mano sūnus, nesileidžia pamatuot temperatūros kišant termometro į ausytę.
Todėl, ta temperatūros matavimo perbraukus per kaktytę funkcija mums tikrai paranki.
Mamyte gruodis parašė:
as db skaitau ir galvoju ir as tada toki pirksiuo ka manot del tu pieno nutraukeju??? ar verta db pirkti? nes o jeigu pieno pas mane nebus?
visdelto apie 100 e…
Aš nusipirkau prieš, o pienelio labai trumpai teturėjau.
Tai stovi sandely ir laukia kada vėl į dienos šviesą ištrauksiu.
Manau, verčiau palaukt.
Kol būsi ligoninėj, jeigu reikės tau duos "valdišką", o kol grįšit namo vyras, ar kažkas kitas, kas daugiau apie tai nusimano nupirks kitą.
sandraireland parašė:
as sakiau dabar nepirksiu,jei prireiks manasis nubegs ir nupirks,gali isvis jo net neprireikt,as dar nesugalvojau,ka su sterilizatorium daryt,nes noriu elektrinio,a…
O kelnytės bambytės nespaus?
Manau šliaužtai patogiau
.Pipiriukas. parašė:
O kelnytės bambytės nespaus?
Manau šliaužtai patogiau :4u:…
nu gal,reiks dasipirkt man tada medvilniniu sliauztu,nes pas mane tokie su pukeliu biski,yra ten medvilnes 80proc,bet gal plonesni geriau,o kaip tas termometras vadinas,nes nemaciau tokiu,kur gali per kaktyte perbraukt?as dar pasiemiau tokiu juosteliu po pigiaja is pradziu jei prireiktu kur ant kaktytes dedas
sandraireland parašė:
nu gal,reiks dasipirkt man tada medvilniniu sliauztu,nes pas mane tokie su pukeliu biski,yra ten medvilnes 80proc,bet gal plonesni geriau,o kaip tas termometras vad…
Brother Max Digital Thermometer
www.easiliving.com/graphics_cache/25/42/361-bm_70020_1-3-500.jpg
sandraireland parašė:
nu gal,reiks dasipirkt man tada medvilniniu sliauztu,nes pas mane tokie su pukeliu biski,yra ten medvilnes 80proc,bet gal plonesni geriau,o kaip tas termometras vad…
jo vien del bambytes sliauztai geriau manau
sandraireland parašė:
Man patinka, sunus nuo pirmu dienu megsta kai lieciamos jo ausys tai patikdavo ir tempe matuotis, o ausis valytis tai isvis net prisimergdavo, kelnyciu det nepataria iki kol neuzgija bambute
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai