Dazniausia
Ilona 1989 parašė:
Bet sumoka kai jau susitvarkai varda ir visus kitus dok?
dazniausiai pradeda moketi automatiskai. Bet buna ,kad reikia eiti I nav ir tvarkytis dokumentus.
Dazniausia
Ilona 1989 parašė:
Bet sumoka kai jau susitvarkai varda ir visus kitus dok?
dazniausiai pradeda moketi automatiskai. Bet buna ,kad reikia eiti I nav ir tvarkytis dokumentus.
Galbut kuri nors galite padeti. No gyvenu neseniai, kalba vos pradejau mokytis, todel bandau per udi.no registruotis del leidimo cia gyventi. Galbut galit pasakyt ka butent cia reikia rasyti? Nes ka berasau netinka. www.udi.no/skal-soke/ O gal as ne cia bandau registruotis..;D
GMonika parašė:
Galbut kuri nors galite padeti. No gyvenu neseniai, kalba vos pradejau mokytis, todel bandau per udi.no registruotis del leidimo cia gyventi. Galbut galit pasakyt k…
Litauen reikia rasyt
ievabur parašė:
Jeigu kalbos nemoki eina viršuje pasikeisti kalba i anglu:))</blockquMaciau, bet pas mane ir pats kompas vercia i Lt. kalba
Tik niekaip nesuprantu, kodel ir tai rasant netinka;D
Dutee parašė:
Tai zinoma ,kad galite. Tik uz gimusi cia automatiskai pradeda moketi. O uz atvykusi reikia NAV uzsipildyti dokumentusjei niekas nepasikeite ,tai sumoka atgalin…
bet dukra nera bendras vaikas musu,nes esu girdejus kad nedirbantys negauna tu pinigeliu,nezinau tik ar teisybe.
mamytenr2 parašė:
bet dukra nera bendras vaikas musu,nes esu girdejus kad nedirbantys negauna tu pinigeliu,nezinau tik ar teisybe.
Na jei vaiko abu tevai nedirba ,tai tuomet nepriklauso
mamytenr2 parašė:
Kol nei vienas is tevu nedirbs NO - tol negausit
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai