Semkka parašė:
Sveikutes. Gal galit padet nuo ko pradet tvarkytis dekreta? Ir kada geriausia pradeti?![]()
Nuo 26 nestumo savaites.
Semkka parašė:
Sveikutes. Gal galit padet nuo ko pradet tvarkytis dekreta? Ir kada geriausia pradeti?![]()
Nuo 26 nestumo savaites.
milvide parašė:
Nuo 26 nestumo savaites.
Saunu laiko turiu
o i nav eiti ar per nav.no tiklapi galima viska pasidaryt?
Semkka parašė:
Nuo 27 savaites.
Pagrindine forma uzpyldai, Nav 14-05.09 .
Prasai kad darbdavys uzpyldytu savaja dali, ir viska siunti i nav. Viskas
Kavyte parašė:
Nuo 27 savaites.
Pagrindine forma uzpyldai, Nav 14-05.09 .
Am tai visai paprasta atrodo
O jei as pvz esu bileteni jau nuo 11sav nestumo nes sunkus nestumas... Nzn ar itilpsiu i ta suma del dekreto... Nzn net ka daryt
Semkka parašė:
Saunu laiko turiuo i nav eiti ar per nav.no tiklapi galima viska pasidaryt?
Galite pildyti ir internetu. Skjema galima ir i kompa atsisiusti. Viena dalis yra skirta darbdaviui, taip reikes termino israso is jus priziurincio gydytojo/akuseres. Jei neklysti reikejo ir leidimo gyventi salyje. Pradejus pildyti skjema, bus surasyta, kokiu dokumentu reikes.
Semkka parašė:
Am tai visai paprasta atrodo![]()
O jei as pvz esu bileteni jau nuo 11sav nestumo nes sunkus nestumas... Nzn ar itil…
Visos pajamos skaicouojasi.
Kavyte parašė:
Pakentet??!![]()
![]()
Tau gal ne pienlige tada buvo. Net baisu prisiminti nestuma....istisas vargas su klynu...
![]()
![]()
Man buvo daug isskyru, ir db tas pats... lietuvoj tik nuejus pas daktare prirase zvakuciu, kremo... bet o kas is to, kol naudoji tol ir normaliai, tik nustoji vel tas pats
tai si karta net nesiruosiu jokiu vaistu vartot...
tikriausiai dar ne pienlige, kad galiu "pakentet"
As vakar buvau pas gine pakliuvus, tai apziurejo mane is visu galu ir rado candida, nesistebiu, nes perstejimu skundziuos jau belekiek laiko, apsiprausineju su spec putom, naudojau zvakutes is lt, bet nepadeda. Sake ji man pavadinima kazkokios zvakutes, bet kol priejau vaistine - uzmirsau
Siaip tai baisiai nervina tas perstejimas, su pirmaisiais tiek neturejau bedu, kiek dabar
KristinaAl parašė:
Man tai isvis plaukai siausiasi nuo ju medicios lygioSakau jordmor mane kamuja kartais pienlige. Kadanginaudoju arbatmedzio alieju niezejima man nuima, bet v…
o kokius skiria norvegijioj? as kol kas lietuvoj su ja bandau kovoti gal issigydysiu. bet zadu vykti i norge bijau kad neuzeitu. kuo ten gydo?
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai