egliuke24 parašė:
Pazystama situacija
vakarais pas mus pavydas uzeina... kol maitini mazyte tol sunus mano ranka apsikabines bliauna.
isvis pas mus vakarais kazkoks kosma…
Nepamenu, ar jūsųvyriškis išvykęs? Kažkurios mamytės, tik vardas neužsiliko galvoje. Neturit pagalbos vakarais?
Aš asmeniškai džiaugiuosi, kad vyras po darbo vakarais namie, nes kitaip tai stogas važiuotų labai tikrai. Dabar jis vakarais žaidžia su sūnum, užmigdo jį. pabūna su dukra, kad vyresniam galėčiau dėmesio skirti kokybiško. Buvau kelias dienas viena likus, tai aišku susitvarkiau ir kuo toliau tuo būtų lengviau, nes susidarai savo ritmą, rktą, ką po ko darysi, tai nebelieka laiko pačiai blaškytis, vaikai irgi tada ramesni atrodo
Beje pastebėjau, kad pvz man paprastom dienom su abiem vaikais žymiai lengviau nei, kad savaitgaliais su vaikais ir dar vyru. Nepagalvokit, Vyras nėra trečias vaikas, jis augina vaikus 100 proc kiek tik gali kartu, bet tiesiog vyresnėlis visiškai kitoks prie abiejų tėvų, daugiau ožių, kaprizų vaikiškų, tai ir gyvenimas sunkesnis
O kai su manim viena viskas paprasčiau daug.
egliuke24 parašė:
Kaip jus mamytes lengvinat sau buiti? Gal dar kokiu daiktu ar patarimu turit? Aisku kiekviena situacija kitokia ir vaiku charakteriai skiriasi, bet kartais mamytes …
Mano didžiausi pagalbininkai indaplovė.
Dar įsigudrinau iš vakaro pasiruošti sekančiai dienai. T.y. sudėti rūbus abiems vaikams, pakeičiu rankšluosčius, apsitvarkau (tuomet rytas šviesesnis atrodo būna ir lengvesnis, bei nereik ryte tvarkytis ko labai nemėgstu), paruošiu viską pusryčių gamybai, kad ryte minimaliai tam laiko reiktų. Iš anksto sugalvoju ir surandu veiklą vyresniam vaikui, kuria mielai užsiimtų iš ryto kol pamaitinsiu sesę ir pakeisiu jai pampersą. Valgyt gaminu kai bent vienas vaikas miega. Jeigu abu vaikai rėkauja visą dieną, valgom dešreles
Įsigudrinau mažąją migdyti kitame kambaryje, įsitaisiau racijas, vyras įstatė spyną, tai aš ją ten užrakinu užmigdžius, raciją įsijungiu ir tuo tarpu užsiimu su dičkiu. Pas mus tik 2 kamb, didysi brolis vis lekia pažiūrėt kaip sesė miega, patampyti už rankų, ar sugalvoja atnešti žaisų jai, tai va taip saugom jos miegą.