2012.09.18 14:47 (prieš 13 m.)
Samute UK parašė:
labas mergaiciukes,klausykit vel klausimuku turiu:
ar reikia i ligonine veztis,na vaikiukui koki pleduka ar taip uzsikloti?skaitau knyga,o ten raso,kad reiketu tureti,o kaip yra istikruju?
ir na kai pagimdai,tai vaikeli aprengia iskarto ir tuos rubelius jau reikia turet padavus,ar suvynioja ir pats paskui apsirengi?
ir dar sakykit kada jau lekt i ligonine skausmai kas kiek turetu buti?kiek dieneliu laiko jei viskas ok?
pledukus ten vietoj duoda, jei reikia net du. aprengia iskart kai pgimdai, nu pasveria aisku apziuri ir tada ar kas su tavim dalyvavo gimdyme rengia arba pati kur prieme gimdyma aprengs ,jei neturesi savo drabuzeliu irgi ne beda, duoda jie
i ligonine priima tik kai saremiai kas 2-3 min ir kad tai jau butu kokia valanda taip, bent jau man taip sake, bet man pirma vaikuti skatino ,tai jau buvau ligoninej nuo pradziu, o antra saremiai nepastovus buvo 5 paras tai jau atvaziavau sakau niekur neisiu, tai mane patikrino, pakrapste ir paliko nes pradejo stipret saremiai ir jau po 5 val turejau dukryte
matai jie cia megsta kad pakambintum jiem, jie isklausineja kaip jauties kokie saremiai, jei nerimauji del vaikelio visada sakys atvaziuos paklausysim sirdeles, bet jei gimda neatsidarineja issiuncia namo
mumis 3 sykius issiunte, ketvirta sakiau niekur neisiu, tai taip ir paliko :)))))