Fibster parašė:
iki siu metu galo visos busimsvarbiausia pozityvus mastymas, gera nuotaika ir nusiteikimas, kad viskas bus gerai
gi mus ir negali buti kitaip
![]()
Tikrai taip
Fibster parašė:
iki siu metu galo visos busimsvarbiausia pozityvus mastymas, gera nuotaika ir nusiteikimas, kad viskas bus gerai
![]()
Tikrai taip
Marija69 parašė:
Tai va as ir galvoju gal cia OV vyksta, bet visa savaite keista![]()
![]()
tai buna skausmai pries ov ir po jos
arba siaip kaip as vakar gal daug obuoliu veiksmingu valgai
zaliaake16 parašė:
dekuio as uz tave ,kad sis ciklas ir tau butu pats geriausias
![]()
![]()
![]()
Ramuma -man ciklas max ,buvo buves 31cd.ir tai per pora metu 2 kartus ,o siaip ciklas nuo 28-30 cd.taip ,kad ir nzn nuo kada skiciuoti ,kad veluoja ,![]()
na ,bet laikau uz tave ir uz mane taip pat kumstukus ,kad netektuo tektu pasidziaugti
![]()
![]()
tai nuo 32 laikyti kad tikrai veluoja manau, cia ir vel mes panasios
Tuske9 parašė:
kad vis nuvile tie pagaliukai.... ir šiaip kažkaip keistai man šį mėn jau beveik sav laikosi 37,1, nors tokios temp niekad nebuvo, per ov daugiausiai buvau pagavus 36,9, nesuprantu kas čia vyksta... krūtinė baigia išvaryt iš proto....![]()
matai tave pagaliukai nuvilia, o simptomai turi kaip tik daug vilciu teikti
musu organizmas gal negamina to hcg tinkamo ir nerodo, tau jau daug veluoja, manau tu tikrai ne viena
tik dar palauk iki savaitgalio gal negadink testuku ir kai pirksi pirk labai jautrius
Fibster parašė:
![]()
o čia tai palaikymas
šaunuole
ramuma parašė:
tai buna skausmai pries ov ir po josarba siaip kaip as vakar gal daug obuoliu veiksmingu valgai
![]()
Obuoliu is vis nevalgau, nemegstu
zaliaake16 parašė:
Tuske9 , otu testuka jau bandei darytis ? ar dar ne ?bet manau jeigu jau nuo 30d. nera tavo mmm ,tai man atrodo ir nebesulauksi
![]()
![]()
![]()
Fibster-tuo ir as esu isitikinusi ,kad turim buti visos![]()
iki naujuju tai 100 %
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dariausi visas dienas iš eilės ir visi neigiami....
xaciux parašė:
tuske imesk visa grafika
tevu-darzelis.lt/rk28392@12110426701
tik temperatūros nevisur suvestos nes namie žymiuosi sau, tai ne viską čia susirašau
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai