erdeigute parašė:
Oj kaip gražu![]()
Sveikinam tyliai
![]()
Aciu aciu, dziaugiames su suniuku, kol vyro ner.
Pagaliau pradeda pildytis musu svajones
erdeigute parašė:
Oj kaip gražu![]()
Sveikinam tyliai
![]()
Aciu aciu, dziaugiames su suniuku, kol vyro ner.
Pagaliau pradeda pildytis musu svajones
Tuske9 parašė:
Aciu aciu, dziaugiames su suniuku, kol vyro ner.Pagaliau pradeda pildytis musu svajones
![]()
![]()
puiku, sveikinu
tai 7 menesiukus planavot?
Tuske9 parašė:
Intensyniai taip 7 men, 2 metus gyvenam kartu niekad nesisaugojom, todel kilo itarimu gal kas ne taip, rado cistu pas mane, tuomet prirase vaistuku ir va pagaliau gal ir pavyko![]()
![]()
niu labai smagu
spygliukee parašė:
niu labai smagu![]()
Kaip jums sekasi planuoti vaikiuka? Nenaudoji kokiu skatinamuju
spygliukee parašė:
niu labai smagu![]()
Kaip jums sekasi planuoti vaikiuka? Nenaudoji kokiu skatinamuju
Tuske9 parašė:
Telefono pagalba keliu nuotraukyte tau jei nematysit sakykit, nes sunkiai cia man sekasi![]()
Sveikinimai.. ;) linkiu, kad viskas butu kuo puikiausiai ir kuo sekmingiausiai..
Tuske9 parašė:
Intensyniai taip 7 men, 2 metus gyvenam kartu niekad nesisaugojom, todel kilo itarimu gal kas ne taip, rado cistu pas mane, tuomet prirase vaistuku ir va pagaliau gal ir pavyko![]()
![]()
Niekad nesekiau šios grupės, bet dabar ant pagrindinio TD puslapio pamačiau tavo žinutę ir tokie prisiminimai aplankė...
Mes leliuką bandėm 9 mėnesius, kol "užkibo", ir va, jau čiūčiuojam dukrytę
Sveikinu
G.I. parašė:
Niekad nesekiau šios grupės, bet dabar ant pagrindinio TD puslapio pamačiau tavo žinutę ir tokie prisiminimai aplankė...Mes leliuką bandėm 9 mėnesius, kol "užkibo", ir va, jau čiūčiuojam dukrytę
![]()
![]()
![]()
Sveikinu![]()
Jau jum smagu, tikekimes ir mum viskas bus gerai ir bus ilgai lauktas angeliukas kuro galesime ciuciuoti:-)♥
Tuske9 parašė:
Kaip jums sekasi planuoti vaikiuka? Nenaudoji kokiu skatinamuju![]()
na kolkas niekaip... pradejau gerti si menesi salaviju arbata ir vitaminus pregnancy conception. Dar pradejau naudoti ovuliacinius testukus, tai bus matyt
tikiuosi, kad gausis greitu metu
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai