erdeigute parašė:
Oj kaip gražu![]()
Sveikinam tyliai
![]()
Aciu aciu, dziaugiames su suniuku, kol vyro ner.
Pagaliau pradeda pildytis musu svajones
erdeigute parašė:
Oj kaip gražu![]()
Sveikinam tyliai
![]()
Aciu aciu, dziaugiames su suniuku, kol vyro ner.
Pagaliau pradeda pildytis musu svajones
Tuske9 parašė:
Aciu aciu, dziaugiames su suniuku, kol vyro ner.Pagaliau pradeda pildytis musu svajones
![]()
![]()
puiku, sveikinu
tai 7 menesiukus planavot?
Tuske9 parašė:
Intensyniai taip 7 men, 2 metus gyvenam kartu niekad nesisaugojom, todel kilo itarimu gal kas ne taip, rado cistu pas mane, tuomet prirase vaistuku ir va pagaliau gal ir pavyko![]()
![]()
niu labai smagu
spygliukee parašė:
niu labai smagu![]()
Kaip jums sekasi planuoti vaikiuka? Nenaudoji kokiu skatinamuju
spygliukee parašė:
niu labai smagu![]()
Kaip jums sekasi planuoti vaikiuka? Nenaudoji kokiu skatinamuju
Tuske9 parašė:
Telefono pagalba keliu nuotraukyte tau jei nematysit sakykit, nes sunkiai cia man sekasi![]()
Sveikinimai.. ;) linkiu, kad viskas butu kuo puikiausiai ir kuo sekmingiausiai..
Tuske9 parašė:
Intensyniai taip 7 men, 2 metus gyvenam kartu niekad nesisaugojom, todel kilo itarimu gal kas ne taip, rado cistu pas mane, tuomet prirase vaistuku ir va pagaliau gal ir pavyko![]()
![]()
Niekad nesekiau šios grupės, bet dabar ant pagrindinio TD puslapio pamačiau tavo žinutę ir tokie prisiminimai aplankė...
Mes leliuką bandėm 9 mėnesius, kol "užkibo", ir va, jau čiūčiuojam dukrytę
Sveikinu
G.I. parašė:
Niekad nesekiau šios grupės, bet dabar ant pagrindinio TD puslapio pamačiau tavo žinutę ir tokie prisiminimai aplankė...Mes leliuką bandėm 9 mėnesius, kol "užkibo", ir va, jau čiūčiuojam dukrytę
![]()
![]()
![]()
Sveikinu![]()
Jau jum smagu, tikekimes ir mum viskas bus gerai ir bus ilgai lauktas angeliukas kuro galesime ciuciuoti:-)♥
Tuske9 parašė:
Kaip jums sekasi planuoti vaikiuka? Nenaudoji kokiu skatinamuju![]()
na kolkas niekaip... pradejau gerti si menesi salaviju arbata ir vitaminus pregnancy conception. Dar pradejau naudoti ovuliacinius testukus, tai bus matyt
tikiuosi, kad gausis greitu metu
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai