ramuma parašė:
nu negaliu atsistebėti, visada galvojau, kad jie kaip pakvaišę pasiduoda i visas galimas puses![]()
nu zinok as ir taip galvojau
ramuma parašė:
nu negaliu atsistebėti, visada galvojau, kad jie kaip pakvaišę pasiduoda i visas galimas puses![]()
nu zinok as ir taip galvojau
Labukas,
Ziuriu biski apleidau forumuka si
As tai mergikes nezinau, bet tikrai negaleciau kasdiwn myletis, nu gal viena menesi tik, bet ne daugiau
mes mu mb beveik 4 menesius kas antra diena darem myliuku ir paskui kai apstojom planuot, tai vienas prie kito dvi savaites nesilietem
praejo mums jau tos dienos kai galedavom kad ir tris kartus per diena padaryt, dabar mes mazdaug du kartus per sav tedarom
Sveikutes
maciau junior 15 d.nelauktosios numatomos,bet aisku linkiu ,kad jos nepasirodytu .
Ziuriu visos klausimuka turejo kas geriau kas diena ar kas antra ar dar kaip.
Na mes jau 5 menuo darem kas antra tai kas trecia ir nieko,si cikla bandom kas diena -o beto ir Ot darau:)Tai ziuresim kaip cia mums si karta pavyks ....
Ramuma- siandien jau matau vis riskeni II ,tai taip ,kad man greitai turetu buti labai labai ryskus II
,ir kaip jus nusprendet si cikla dirbti ?
zaliaake16 parašė:
Sveikutesmaciau junior 15 d.nelauktosios numatomos,bet aisku linkiu ,kad jos nepasirodytu .
![]()
![]()
Na mes jau 5 menuo darem kas antra tai kas trecia ir nieko,si cikla bandom kas diena -o beto ir Ot darau:)Tai ziuresim kaip cia mums si karta pavyks ....
Ramuma- siandien jau matau vis riskeni II ,tai taip ,kad man greitai turetu buti labai labai ryskus II![]()
![]()
![]()
![]()
tai visgi darant ND kas diena pasiteisino?
o jus su vyru kas diena visa visa cikla daret ar tik tuo periodu kai OT parode teigiama?
zaliaake16 parašė:
Sveikutesmaciau junior 15 d.nelauktosios numatomos,bet aisku linkiu ,kad jos nepasirodytu .
![]()
![]()
Ramuma- siandien jau matau vis riskeni II ,tai taip ,kad man greitai turetu buti labai labai ryskus II![]()
![]()
![]()
![]()
Ačiu už ryškų II
tai čia šiandiena pas tave išeina ovuliacijos diena pagal testą? O tu gleives stebi? Matai KB gleives? Aš va prieš kelias minutes pamačiau lipnias... tai manau 2 dienos ir KB turėtų pasirodyti. Idomu man kaip pas tave
o va vakar mes nesimylejom, kai nuejau i lova maniskis giliai knarkė
aišku galėjau žadinti, būtų "pariegą atlikęs"
, bet ir aš pati vos dasigavau iki lovos
Visgi nuo šiandiena linkstam prie kaimynu šiurpinimo kas dieną
jei tik negris labai pavargęs po krepšinio
jei taip bus, tai tiesiogine žodžio prasme atliks pareiga
Galactica ,man dabar vaisingos dienos
tai dirbam kruopsciai
kas diena
Ramuma-gal ne visai dar II pats ryskaiusias ,bet jau gerai iziurimas ,nestebiu gleiviu
mano sarase tik Nd ir Ot daugiau niekas
o man pagal mane ov dar ne snd as tai ,mastau ,nes truputi per anksti . as tai tavo vietos buciau pazadinus
maniskis tai naktinese dirba,tai gryzta 7h ryto eina miegoti poto atsikeles apie 7h pavalgo pasedi ,pasijudina ir tada visada isgirsi o tai darysim ka nors siandien ? :)ar tu tingi ?
taip ,kad vaisingos dienos ir tau pakamuok tu ji iki vaisingu dienu pabaigos
Vaje, tai jus mažai matotes tada.. jei tu dieną darbe, jis naktį... sunku turėtu būti
Aš va labai džiaugiuosi, kad mes abu užveriam darbo duris 17val. ir viskas
, pabumbam namie kaip priklauso dar kokią valandą ant darbdavių ir visas vakaras mūsų
Su tuo ar tu tingi ir mums būna
sakau ech kur ta pasimatymų romantika dingo kai vienas nuo kito neatsipėšdavom, nakitm nemiegodavom ir netingedavom
šiandiena tai tikrai šiurpinsim kaimynus
ir ne tik kad reikia, yra ir noras, per tas ligas ir mmm buvom truputi atitrūkę, tai reikia atsigriebti
ramuma parašė:
Vaje, tai jus mažai matotes tada.. jei tu dieną darbe, jis naktį... sunku turėtu būti![]()
Aš va labai džiaugiuosi, kad mes abu užveriam darbo duris 17val. ir viskas, pabumbam namie kaip priklauso dar kokią valandą ant darbdavių ir visas vakaras mūsų
![]()
Su tuo ar tu tingi ir mums būnasakau ech kur ta pasimatymų romantika dingo kai vienas nuo kito neatsipėšdavom, nakitm nemiegodavom ir netingedavom
![]()
šiandiena tai tikrai šiurpinsim kaimynus
ir ne tik kad reikia, yra ir noras, per tas ligas ir mmm buvom truputi atitrūkę, tai reikia atsigriebti
![]()
Jau pripratus prie tokio tempo as
bet keisiu ir as pamaina dirbsiu irgi naktim
nes isvis taip dirbant yra blogai,norisi ir namus susitvaryti ir kazka dar padaryti ,o negali nes yra mieganciu
o naktim pati privalai miegoti
Griebk griebk
Man dar toks idomus ir keistas jausmas antra diena duria pilvo apacia tai deisni sona ar net kairi ,ir kas svarbiausia spuogiukais veida isbere ko gyvenime nera buve ,kad viduri ciklo bertu -nebent pries mmm ,tai sakau gal ta ov arteja sparciai
zaliaake16 parašė:
Galactica ,man dabar vaisingos dienostai dirbam kruopsciai
kas diena
![]()
Ramuma-gal ne visai dar II pats ryskaiusias ,bet jau gerai iziurimas ,nestebiu gleiviumano sarase tik Nd ir Ot daugiau niekas
o man pagal mane ov dar ne snd as tai ,mastau ,nes truputi per anksti . as tai tavo vietos buciau pazadinus
![]()
![]()
maniskis tai naktinese dirba,tai gryzta 7h ryto eina miegoti poto atsikeles apie 7h pavalgo pasedi ,pasijudina ir tada visada isgirsi o tai darysim ka nors siandien ? :)ar tu tingi ?
![]()
taip ,kad vaisingos dienos ir tau pakamuok tu ji iki vaisingu dienu pabaigos![]()
mano OT 13 Cd pirma karta parode vos vos matoma vaiduokli, o 14 CD jau parode II vienodai ryskias juosteles, 15 CD jau per pus sviesesne buvo...tai is mano patirties, juosteles tikrai buvo vienodai ryskios
bet maniskio jautrumas mazas (30 miu) specialiai toki emiau ka dnevaiduokliotu veltui, o parodytu iskart kai tik atsiranda ta banga
zaliaake16 parašė:
Jau pripratus prie tokio tempo asbet keisiu ir as pamaina dirbsiu irgi naktim
nes isvis taip dirbant yra blogai,norisi ir namus susitvaryti ir kazka dar padaryti ,o negali nes yra mieganciu
o naktim pati privalai miegoti
![]()
Griebk griebk![]()
Man dar toks idomus ir keistas jausmas antra diena duria pilvo apacia tai deisni sona ar net kairi ,ir kas svarbiausia spuogiukais veida isbere ko gyvenime nera buve ,kad viduri ciklo bertu -nebent pries mmm ,tai sakau gal ta ov arteja sparciai![]()
Man tai pilva ir sona visada per OV skauda (ov speju kad yra pagal kalendoriu ir gleives) tai gal tikrai tau jau OV prasidejo
o va man su pilvo ir sono skausmais dar nieko nesijaucia.. galimas daigtas man mano OV bus velesne nei tavo
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai