spygliukee parašė:
O koks tau gydymas taikomas Ivetut? Gal kazka praleidau, bet kiek matau gandru laukiat dar visai neilgai tik kelis menesiukus.
gydausi gryba...
spygliukee parašė:
O koks tau gydymas taikomas Ivetut? Gal kazka praleidau, bet kiek matau gandru laukiat dar visai neilgai tik kelis menesiukus.
gydausi gryba...
Ivetut parašė:
na po roto viruso ir as taip pagalvojau... ne tik po gydymo, bet ir po viruso reiktu pailset... o del zvakuciu, tai nemanau, kad cia toks labai jau stiprus gydymas... bet va ka jau antibjotiku geriau, tai...nenoriu kita cikla megint
nes nenoriu, kad mano mazius liepa gimtu
che che.. net juokas sueme is saves
![]()
na, jau turetum miela liutuka-kaciuka
ir as taip vis galvojau, kada noreciau kad mano lelius gimtu....o dabar noriu, kad jis apskritai gimtu....nesvarbu ar rudeni, ar ziema, ar vasara, ar pavasari- tik tegul ateina pas mus greiciau!!!!!
saulyte999 parašė:
na, jau turetum miela liutuka-kaciukair as taip vis galvojau, kada noreciau kad mano lelius gimtu....o dabar noriu, kad jis apskritai gimtu....nesvarbu ar rudeni, ar ziema, ar vasara, ar pavasari- tik tegul ateina pas mus greiciau!!!!!
![]()
ne liutuka, o veziuka ;) liutuka pagauti galetume tik ne ateinanci cikla, o dar kita ;)
Ivetut parašė:
ne liutuka, o veziuka ;) liutuka pagauti galetume tik ne ateinanci cikla, o dar kita ;)
na liepos pradzia- veziukas, pabaiga- liutukas
jokio skirtumo, svarbu, kad leliukas
saulyta parašė:
sveikos planiukes. buvau nestuke, bet deja nestumas buvo nesekmingas... isgyvenau abrazija... planuojam leliuka jau 8 men po nelaimes, bet nepavyksta.. kiekviena menesi vis tikiuosi nesulaukt menesiniu, bet jos vis ateina .. gal zinot koki veiksminga buda pastot?![]()
as esu lygiai tokioje pacioje situacijoje....tik man abrazijos nedare, viskas savaime issivale....o veiksmingu budu nera...reikia stengtis myleti ir myletis :)...jau sakiau jei ir si menesi nepavyks, liepsiu ginei rimtesniu problemu ieskoti, nes jau nebeisgalvoju ko cia imtis....
as taip pat nebeismanau ko cia imtis... galvoju vis ar cia ginekologines problemos... o gal jau ir spichologines... as lyg ir jauciu simptomus nestukiu, bet po keliu dienu aplanko tos dienos... jauciu nuo per didelio noro tapti mama paranoja issivyste
kiek laiko bandai pastt po nelaimes?
saulyta parašė:
as taip pat nebeismanau ko cia imtis... galvoju vis ar cia ginekologines problemos... o gal jau ir spichologines... as lyg ir jauciu simptomus nestukiu, bet po keliu dienu aplanko tos dienos... jauciu nuo per didelio noro tapti mama paranoja issivystekiek laiko bandai pastt po nelaimes?
kaip ir tu - 8 menesius..... o pozymius tai kiekviena cikla jauciu
saulyte999 parašė:
kaip ir tu - 8 menesius..... o pozymius tai kiekviena cikla jauciu![]()
tai ir as lygiai taip pat jauciuosi
reiktu maziau galvot apie tai bet neiseina... labai bijau, kad visai negalesiu pastot... mano giminej pirmas toks atvejis buvo...
saulyta parašė:
tai ir as lygiai taip pat jauciuosireiktu maziau galvot apie tai bet neiseina... labai bijau, kad visai negalesiu pastot... mano giminej pirmas toks atvejis buvo...
tu pirma vaikuti planuoji?
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai