saulyte999 parašė:
tu pirma vaikuti planuoji?![]()
pirma ir beprotiskai noriu tapt mama... jei butu antras gal taip ir nestresuociau... o tu gal jau turi koki padauza namie?
saulyte999 parašė:
tu pirma vaikuti planuoji?![]()
pirma ir beprotiskai noriu tapt mama... jei butu antras gal taip ir nestresuociau... o tu gal jau turi koki padauza namie?
saulyta parašė:
pirma ir beprotiskai noriu tapt mama... jei butu antras gal taip ir nestresuociau... o tu gal jau turi koki padauza namie?![]()
turiu du....jie jau dideli...greit bus 17 ir 12 metu...o dabar laaaaabai norim pagranduko mazo
saulyte999 parašė:
turiu du....jie jau dideli...greit bus 17 ir 12 metu...o dabar laaaaabai norim pagranduko mazo![]()
pavydziu tau
is gerosios puses
na dar jauna esu tikiuosi, kad viskas bus gerai. ir sulauksiu savo stebukliuko
saulyta parašė:
pavydziu tauis gerosios puses
na dar jauna esu tikiuosi, kad viskas bus gerai. ir sulauksiu savo stebukliuko
![]()
zinoma sulauksi
tik reikia begalines kantrybes
saulyte999 parašė:
na, jau turetum miela liutuka-kaciukair as taip vis galvojau, kada noreciau kad mano lelius gimtu....o dabar noriu, kad jis apskritai gimtu....nesvarbu ar rudeni, ar ziema, ar vasara, ar pavasari- tik tegul ateina pas mus greiciau!!!!!
![]()
as seniau irgi galwojau, kad noriu tik tam tikro zenklo, bet dabar man wisai neswarbu po kokiu zenklu gims, swarbu butu =)
Ivetut parašė:
gydausi gryba...![]()
Pienlige? Na man ji irgi daznai buna ir kaip tik siuo metu yra. Tai negalima megint pastot kai pienlige ar kaip???
spygliukee parašė:
Pienlige? Na man ji irgi daznai buna ir kaip tik siuo metu yra. Tai negalima megint pastot kai pienlige ar kaip???
bakterine vaginoze... nzn ar ja pienlige dar vadina...
kazkas tokio zd... man grybas ir tiek.. nesu mandra ant savoku
galima megint, bet vargu ar pasiseks... o gydymo metu negalima, nes su vaistais pastojus gali but visokiu komplikaciju... tiesiog, kai yra kazkokia liga toje vieteleje musu mikroflora tampa priesiska spermatozoidams ir jie greit zusta, todel pastoti labai sudetinga...
Ivetut parašė:
bakterine vaginoze... nzn ar ja pienlige dar vadina...kazkas tokio zd... man grybas ir tiek.. nesu mandra ant savoku
galima megint, bet vargu ar pasiseks... o gydymo metu negalima, nes su vaistais pastojus gali but visokiu komplikaciju... tiesiog, kai yra kazkokia liga toje vieteleje musu mikroflora tampa priesiska spermatozoidams ir jie greit zusta, todel pastoti labai sudetinga...
Na nezinau as ir skaiciau ir man pati gydytoja sake, kad pienlige su vaisingumu visiskai nesusijusi ir tai neturi itakos pastojimui. Be to kad praeitu pienlige buna israsomos arba zvakutes, kurios nera pavojingos, arba galima isgerti tablete ir po keliu dieneliu pienlige praeina.
Bakterinė vaginozė sukelia rimtas komplikacijas ne tik akušerijoje (chorioamnionitas, priešlaikinį vaisiaus dangalų plyšimas, priešlaikinis gimdymas, infekcijos po gimdymo), bet ir ginekologijoje - cervicitas, pasikartojančios šlapimo takų infekcijos, pooperacinės komplikacijos, endometritas, mažojo dubens uždegimas.
Moksliniai tyrimai įrodė, kad laktobacilų deficitas padidina ŽIV užsikrėtimo riziką. Moteriai sergančiai bakterine vaginoze padidėja rizika užsikrėsti ŽIV nuo partnerio nešiojančio šį virusą.
Be to, nustatyta, kad daugeliui moterų šis negalavimas, nepaisant visų higienos taisyklių laikymosi, kartojasi, nes, remiantis naujausiais mokslo pasiekimais, bakterinė vaginozė siejama su genetine priežastimi, t.y. tam tikro baltymo makšties gleivinėje stoka. Dėl to ypač svarbu, kad tinkama makšties mikroflora būtų palaikoma kuo ilgiau, tuomet sumažėtų bakterinės vaginozės pasikartojimo rizika"
dar baisesne info radau....
Bakterinę vaginozę sukeliančios bakterijos kartais gali patekti į gimdą ir kiaušintakius. Tokia infekcija vadinama dubens uždegimine liga. Ji gali sukelti nevaisingumą ar pažeisti kiaušintakius tiek, kad ateityje padidėtų nevaisingumo ir negimdinio nėštumo rizika. Negimdinis nėštumas yra gyvybei grėsminga būklė, kuomet apvaisinta kiaušialąstė įsitvirtina gimdos išorėje, paprastai kiaušintakyje, kuris dėl vaisiaus augimo gali plyšti.
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai