anzeliux parašė:
Sveikutes stai toks mano vakarykstis testukas dariau vakare nes mama netiki kad jau laukiuosna jau nebevaiduoklis tik foto nekokybiska
![]()
sveikinu;)
anzeliux parašė:
Sveikutes stai toks mano vakarykstis testukas dariau vakare nes mama netiki kad jau laukiuosna jau nebevaiduoklis tik foto nekokybiska
![]()
sveikinu;)
VIKTORIJAVALUZIENE parašė:
pasididinus neblogai matosi![]()
Sveikinu nauja mamyte
mamyte09 parašė:
https://www.facebook.com/photo.php?v=457490940990529&l=6042416480321342237 dalinuosi savo hobiu ir visoms linkiu sulaukti savo "Eeuphorijos"![]()
![]()
Labai graziai groji
anzeliux parašė:
![]()
Dar karta sveikinimai
Sekmes naujoms mamytems, saugokit savo maziukus
anzeliux parašė:
Sveikutes stai toks mano sio vakaro testukas dariau vakare nes mama netiki kad jau laukiuosna jau nebevaiduoklis tik foto nekokybiska
![]()
Super,jau matosi gan aiskus antras bruksniukas,toliau tik ryskes
alfeja parašė:
Super,jau matosi gan aiskus antras bruksniukas,toliau tik ryskes![]()
alfeja, o kaip tu jautiesi? kaip maziukas auga? jau du menesiukai... gal jau matosi pilvukas?
Colliukke parašė:
alfeja, o kaip tu jautiesi? kaip maziukas auga? jau du menesiukai... gal jau matosi pilvukas?![]()
Dabar sakyciau visai gerai,buda uzeina toks silpnutis pykinimas,dazniausiai ryte arba miegant. Pilva maudzia kai jau tikrai pavargstu,tada suprantu kad laikas sustot,o labiausiai erzina tai isskyros
pilvuko dar kaip ir nesimato,o svoris kikviena diena svyruoja +/-300-500g,. Treciadieni pagaliau darysiuos visus tyrimus,kazkaip del toksoplazm.pergyvenu,nes kaciukus namie auginu,bet tikiuosi nieko blogo neras. Malonu,kad pasidomejai,aciu tau..
alfeja parašė:
Dabar sakyciau visai gerai,buda uzeina toks silpnutis pykinimas,dazniausiai ryte arba miegant. Pilva maudzia kai jau tikrai pavargstu,tada suprantu kad laikas susto…
na as irgi katina auginu namie, bet mane daktere nuramino sake jeigu jau daug metu gyveni tai turi imuniteta ir daug procentu kad nesusirgsi... bet vistiek viska darysiuos kai jau suzinosiu, kad
o kiek dienu iki mmm tau prasidejo tos isskyros?
vufli parašė:
Labas vakaras;) sveikinu tas kurios sulauke taip ilgai lauktu gandru rudeni![]()
taipat linkiu sekmes tom kurios ju laukia
![]()
na as taip pagalvojau,kad kad buvo uzkibe,bet...nepavyko ir issivalo vaisiukas. na bet tikriausiai ciklas sudurniavo
dymka parašė:
na as taip pagalvojau,kad kad buvo uzkibe,bet...nepavyko ir issivalo vaisiukas. na bet tikriausiai ciklas sudurniavo
bet juk buna ir tokiu atveju, kad dar nezinai kad laukiesi, bet uzkimba bet nedakimba... man manau tikrai yra viena karta buve, nes buvo simptomai, kad nescia, ir velavo 4d, o poto prasidejo mmm ir taip keistai su tokiai skresuliais, bet issivale ir poto viskas ciki, normaliai menesines vyksta...
Laur@32 parašė:
as daviau gyditojui uzklausima , va ka atrase ,Daktaras, nes jau ir pavargau 4 menesiai ir 3 savaites ... : Miela ponia,
šiandien buvau pas ginę, man tą patį papasakojo, kas čia parašyta
VIKTORIJAVALUZIENE parašė:
merginos as ziauriai pasimetus turiu sirgt lapkricio 15 d.pasidariau testa vos nenukritau buvo teigiamas pasidariau dar viena irgi teigiamas,nebezinqau ka galvoti :…
tai sveikinti tave reikia
Edituske parašė:
Oi, man ziauriai skauda sona viena (kiauside matyt, kurioje vyksta ovuliacija), viena menesi niena sona, kita kita...beabejo isskyros, ir per pacia ouliacija myliuk…
dėl skausmo tai man šiandien ginė sakė, kad skaudena tą kiaušidę, kurioje būna subrendęs kaiušinėlis, ir sakė po myliuko mažiausiai dvi val pagulėti dubenį laikant aukščiau
rencia@ parašė:
mane tai sendien nustebino mano vyro pasakymas kai pranesiau kad susirgau mmsako nieko tokio brangioji eisim sendien gydytis nervu gryzim girti ir laim…
nu tavo vyras šaunuolis
fainai užlenkė
mamyte09 parašė:
https://www.facebook.com/photo.php?v=457490940990529&l=6042416480321342237 dalinuosi savo hobiu ir visoms linkiu sulaukti savo "Eeuphorijos"![]()
![]()
kaip gražu
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai