Colliukke parašė:
Aciu uz gerus palinkejimus. Tau to paties linkiu...![]()
na nepergyvent pamatysi savo bruksnelius, jei ne si menesi, tuomet kita tikrai... nenusimink...
Colliukke parašė:
Aciu uz gerus palinkejimus. Tau to paties linkiu...![]()
na nepergyvent pamatysi savo bruksnelius, jei ne si menesi, tuomet kita tikrai... nenusimink...
o man mergaites visdelto sekmadieni velyva vakara atkeliawo memes
tai puolus i nevilti buwau ta wakara , gerai kad vyrelis pas mane supratingas , tai labai palaike , nuramino , pats net prabilo kad pawasari leksim i lt ir jis pirmu taikiniu keliaus issitirt ... bet tai tos mano memes tai ka as zinau vienos dienos trukme , wakar tik dar patepliojo rudai ir sian jau nieko bt 36.9
laurutis1991 parašė:
o man mergaites visdelto sekmadieni velyva vakara atkeliawo memestai puolus i nevilti buwau ta wakara , gerai kad vyrelis pas mane supratingas , tai la…
na truputi keista kad bt nenukrito nes seip tai buna kad bt laikosi auksta pirmom mm dienom bet po ju tikrai turetu nukristi
beja o kokios buvo tavo mm ta pirma diena? nes as tai turiu pavyzdi tai savo seseri ji sirgo normaliom gausiom mm kai laukesi tik sako kad mm buvo tokios svarios be gleiviu ir kresuliuku ir kraujas buvo sviesesnis negu iprastai ir kad pilvo maudimas nepraejo ir po mm mausti va tas ja ir neramino del to ir pradejo itarineti nestuma tad kad dar susirgai mm nereiskia kad nesilauki
nes mano seseriai buvo didele staigmena kai antra menesi nesulaukus mm suzinojo kad yra nescia jau du menesiai
ašša parašė:
o cia biski ne i tema - ar matet, per TLC kanala, laidu serija "i didn't know i was pregnant"?? eina sau, neitiketina, kaip moteriskes netiketai pradeda gimdyti, ap…
ašša parašė:
o cia biski ne i tema - matet, per TLC kanala laidu serija "i didn't know i was pregnant"?? eina sau, neitiketina, kaip moteriskes netiketai pradeda gimdyti, apie t…
maciau as ta laida, bet esu kitokios nuomones, nes amerikoje gimdymas apie 3000 stukas doleriu kainuoja, ir jos del to neina, o kai gimdo namie tai skaitosi "extrine pagalba" ir nereikia moketi. Manau kad ten jos tik apsimeta kad nezinojo. nes kai sako nebuvo jokiu simptomu, o kai pradeda pasakoti, tai pilna ju
Eglė @---- parašė:
maciau as ta laida, bet esu kitokios nuomones, nes amerikoje gimdymas apie 3000 stukas doleriu kainuoja, ir jos del to neina, o kai gimdo namie tai skaitosi "ext…
geras!!! ir dabar visai tikeciau tuom... nes nu neitiketina belenkaip....pasmerkciau save kaip moteri, jei praleisciau toki dalyka...
rencia@ parašė:
na truputi keista kad bt nenukrito nes seip tai buna kad bt laikosi auksta pirmom mm dienom bet po ju tikrai turetu nukristibeja o kokios buvo tavo mm ta pirma…
nu man ir jos tokios swarios buvo be jokiu kresuliuku be jokiu gleiviu o ir tas kraujukas toksai swiesus , siaip per mano memes visad buna tu gleiciu ir kresuliuku o dbr tai swariai viskas cia , ir tai tik ta sekmad wakareli ir per nakti kiek isbego tiek , nepasakyciau kad daug palei mano memes jos siaip gausokos pirmom dienom ir trukme ju 6-7 d , o dbr jau pirmad seke tik patepliojimas sian jau nieko neber tai taip ir nesuprantu , suduria man vis i desini sona ..
laurutis1991 parašė:
nu man ir jos tokios swarios buvo be jokiu kresuliuku be jokiu gleiviu o ir tas kraujukas toksai swiesus , siaip per mano memes visad buna tu gleiciu ir kresuliuku …
na patarciau bandyti darytis NT nes keista kad BT laikosi
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai