Laila. parašė:
Neateis neateisuzkalbu tave
sekmes laukiant ||
![]()
O kad tik tavo kerai suveiktu
Dekoju!
Na, o kaip tavieji reikalai?
Laila. parašė:
Neateis neateisuzkalbu tave
sekmes laukiant ||
![]()
O kad tik tavo kerai suveiktu
Dekoju!
Colliukke parašė:
as vel apie bkt, taip sumasciau pakeisti sios dienos rytine temp parasiau vietoj 36,4, 37, ir parase, kad didele tikimybe ovuliacija... tai kaip supratau reikia kad…
Nesvarbu ar staigiai pakyla, svarbu kad pakiltu ir issilaikytu virs raudonosios linijos (po kuria 6 dienos su zemesnia) ;)
Bet neprarask vilties, gal nuo ryt kilsi kilsi ir kilsi, nes prie 28d ciklo 15 diena ovuliacijai dar ok, manau;)
ašša parašė:
Nesvarbu ar staigiai pakyla, svarbu kad pakiltu ir issilaikytu virs raudonosios linijos (po kuria 6 dienos su zemesnia) ;)
Na ziuresim kaip cia viskas klostysis... labai norejau liepos pradzioje tureti kleckiu, kai neisejo tai kazkaip dbr jau nelb svarbu, kada bus tada...
Simonat parašė:
O kad tik tavo kerai suveiktuDekoju!
![]()
Nuo vakar piet iki vakaro lb skaudejo desnes puses nugaroj truputi zemiau nei inkstas, db jauciu kad skausmas i kiauside nuejo
nieko nebesuprantu kas cia daros su manim
kai sedziu ir lenkiuos skauda nugara... Jei cia mano mmm pareina anksciau tai.... Xxxx nu zodziu :/ tikiuos ryt bus geriau jau
Colliukke parašė:
Na ziuresim kaip cia viskas klostysis... labai norejau liepos pradzioje tureti kleckiu, kai neisejo tai kazkaip dbr jau nelb svarbu, kada bus tada...![]()
Mes irgi lb norejom liepos arba rugpjucio menesio kudikelio pagranduko
Laila. parašė:
Nuo vakar piet iki vakaro lb skaudejo desnes puses nugaroj truputi zemiau nei inkstas, db jauciu kad skausmas i kiauside nuejonieko nebesuprantu kas cia daros s…
O as manau, kad tikrai ne mmm, o mazylis bando sau jaukiai isikurti mamytes pilvelyje
o kada tos gyvates pareit turi?
Simonat parašė:
O as manau, kad tikrai ne mmm, o mazylis bando sau jaukiai isikurti mamytes pilvelyjeo kada tos gyvates pareit turi?
Liko 3 dienos pagal praejusi cikla
ir bus aisku kad ir kaip
bet jei +1 diena tada finishuisiu gruodzio 8d. Jei mmm cia man pareina tai zinok lb jau nemalonei ir skausmingai... Nesa buve taip man :/ arba kokia kvaraba kimba su slapimo takais ir inkstais nez i wc lakstau daug , bet nu kavos tik ryte geriau... Dar troskina lb dvi dienas jau bet susilaikau nuo daug skysciu ir tik 1,5 l teisgeriu per para... Uoj nzn nzn kas cia bus ...
Laila. parašė:
Liko 3 dienos pagal praejusi ciklair bus aisku kad ir kaip
bet jei +1 diena tada finishuisiu gruodzio 8d. Jei mmm cia man pareina tai zinok lb jau nemalonei …
Nu svarbiausia, kad tik nebutu kaip tu sakai kokia kvaraba... Na nezinau, as visada tokiuose pozymiuose linkusi tiketi ta nestumo galimybe
as isivaizduoju kaip tampo nervus tokia situacija, plius dar tie vaiduokliaujantys ov testai...
Merginos, ar matet sia "Valanda su Ruta" laida? Jei ne, siulyciau paziureti, diskutuojama apie vaikus:
lnkgo.lt/video-perziura/7300/valanda-su-ruta-2013-11-28
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai