linutee parašė:
labai graži![]()
![]()
nu pradzioj norejau as tos su lingem,bet kad jos nera tokios spalvos ir vyrui ji nepatiko,o del sitos lovytes issyk abu sutarim,kad tinka ir patinka
linutee parašė:
labai graži![]()
![]()
nu pradzioj norejau as tos su lingem,bet kad jos nera tokios spalvos ir vyrui ji nepatiko,o del sitos lovytes issyk abu sutarim,kad tinka ir patinka
Sandrulyte parašė:
nu tai galima sakyt vienam kambary būsito maniškė kai gimė nenorėjo miegot lovytėj,miegodavo tik auto kėdutėj
nežinau sakau gal per kietas čiužinys buvo,paskui kaldrytę įdėjau,kad šiek tiek galvytė aukščiau būtų,tada jau šiaip ne taip priprato
o mes tai pirkom lovytę kartu su čiužiniu
![]()
mes tai ciuzinuka dar pries kaledas nusipirkom
viena puse grikine kita kokosine
Irmuke1987 parašė:
mes tai ciuzinuka dar pries kaledas nusipirkomviena puse grikine kita kokosine
![]()
mes irgi tokį pat turim,tik va maniškė nenorėjo miegot ant jo
aš ir galvojau kokį su lingėm,kad pasupt būtų galima,bet paskui apsigalvojau,sakau prisipratinsiu supt,o paskui ir nebeužmigs nesupamas tai pas mus su ratukais yra
va dar vienas tinklalapis kur daug visko vaikučiams yra,gal nežinai tokio www.tavovaikams.lt/
Irmuke1987 parašė:
Sandrulyte tu kaip jau turinti patirties....reikia pirkt ciuzinuka i vezimuka atskirai???ten siaip yra ir pagalvele ir ciuzinukas,bet tokie zinai.....dabar kazkaip ziurineju....ir patalyne i vezima nzn kokio dydzio turi but....yra ju visokiausiu
![]()
aš į vežimą žinok nieko nepirkau,nes maniškė kai gimė birželio 1 ir ta vasara labai karšta buvo,tai ir taip karšta buvo jai ten gulėt ir nelabai ji man gulėjo,o žiemą suvyniodavau į kaldrą didelę ir miegodavo
o dabar tai nežinau,kai gims rudenį tai gal ir pasižiūrėt kokią patalynę
Irmuke1987 parašė:
matai musiskis gims irgi ant vasaros....tai nzn ar reikia ar ne,nes irgi silta gi bus![]()
manau,kad nelabai jums irgi reikia,nes ir taip šilta bus,užteks kokiu adijaliuku apklot,maniškė tai dieną net nenorėdavo miegot vežime,visa suprakaitavus vaikas,o ant vakaro kai šiek tiek atvėsdavo tai apklodavau adijaliuką ir tada jau miegodavo,nu nebent užsimanysi ant rudens nusipirkt
nors aš dabar galvoju,kad nepirksiu,nes brangiai jie kainuoja,užteks mums ir kaldros,o gal dar apsigalvosiu
Sandrulyte parašė:
nu geraiiki,lekiam ruoštis,šiandien važiuosim skiepytis![]()
lekit....
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai