burburbur parašė:
nt![]()
Eina šikt, jau gaila pinigu
palauksiu rytojaus
burburbur parašė:
nt![]()
Eina šikt, jau gaila pinigu
palauksiu rytojaus
Lolla parašė:
Eina šikt, jau gaila pinigupalauksiu rytojaus
![]()
tai jo kad ne šiandien
Lindami parašė:
Geriausia, kai iš ryto pasidarai NT, aišku jis neigiamas, o po pietų BŪMT raudonosios puskės į svečius atėjoJaučiu reiks pradėti mąstyti apie NT gamybos…
ui ui
nebesakykit geriau kiek
desiu i taupykle, anot pirkus po kelius brangius per diena
SunMoon parašė:
ui uinebesakykit geriau kiek
desiu i taupykle, anot pirkus po kelius brangius per diena
![]()
Aš dabar užsisakiau iš ebay komplektą ov ir nt testų
,,,bus matyti kokie jie, bet mačiau kad tokius pat perpardavinėja lietuviškuose puslapiuose
sstefax parašė:
Mes si men jai uzkibsim, tai gimtu ant vestuviu metiniu![]()
Mano pirmagimė gimė po vienerių metų vieno mėnesio ir vienos dienos nuo vestuvių datos
As darausi ov testus nuo antradienio (seku ovuliacija) pati ovuliacija turi buti sekmadieni ar normalu kad jie visi neigiami? Ta prasme jokio antro bruksnelio.... As galvojau kad turetu gal koks vaiduokliukas jau buti nes tas hormonas turetu gamintis jau ne? Zinau kad turi buti abu ryskus kai teigiamas bet as galvojau kad bus vaiduokliukas kaip ispejimas kad ovuliacijos diena arteja.... Gal durnas klausimas bet as nesuprantu
Lolla parašė:
Eina šikt, jau gaila pinigupalauksiu rytojaus
![]()
ale skupumas
Lindami parašė:
Aš dabar užsisakiau iš ebay komplektą ov ir nt testų,,,bus matyti kokie jie, bet mačiau kad tokius pat perpardavinėja lietuviškuose puslapiuose :hmmm:…
as buvau uzsisakius is LT tinklapiu ir s... tie pigiukai, tad geriau maziau, bet geru nusipirkti
11 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai