Amėja parašė:
Matau ne man vienai forumo pritrūko 😁
Jau priklausomybe
Amėja parašė:
Matau ne man vienai forumo pritrūko 😁
Jau priklausomybe
noriunoriu parašė:
Dukrytė ligoninėje, tai be testuko, užsisakyti pigiukai dar neatėjo, bet gal rytoj neiškesiu ryt pirksiu, bet kaži kaip man bus, vakar čiut kraujo buvo ir pilva jau…
Kas dukrytei atsitiko? Aš pasidariau testą, lyg kažkoks šešėlis. Tai hcg pasidariau- nėštumu net nekvepia
-Avanti- parašė:
Jau priklausomybe![]()
Tilrai
ryte vos prasimerkiu, skubu skaityti kaip jums visoms sekasi
Amėja parašė:
Tilrairyte vos prasimerkiu, skubu skaityti kaip jums visoms sekasi
![]()
As irgi🙈
Bedtime parašė:
Kaip visoms diena? Kaip nekantruoles islauket dar diena?🤭☺️🧐
Man vis dar pamaudžia pilvą kas labai neįprasta, nes anksčiau mausdavo max diena iki mm, o dabar jau virš savaitės 🤔
dėl kantrybės tai ji senka 😄 vis dar neapsispredžiu ar daryti testą ryt ryte ar laukti iki pirmadienio ir žiūrėt ar neateis mm, nes savaitgalį neturėsiu galimybės pasidaryt testo 🤔
Magda Lena parašė:
Labas vakaras,
Gal atsakysite? 1-2 dienos po ovuliacijos skaudėjo lyg tais per mm. Implantancijai…
Man viena menesi skaudejo labai pries ovuliacija bet labai smarkiai. Kita menesi skaudejo pries menesines.
Bet ar cia implantacinis negaliu pasakyti. Linkiu pagaut zirniuka ❤️
Mam.ulė parašė:
Man vis dar pamaudžia pilvą kas labai neįprasta, nes anksčiau mausdavo max diena iki mm, o dabar jau virš savaitės 🤔
O jums mm pirmadieni prasidet turetu? 😉 Gal turit ta labai jautru gal jis parodytu 😊
Snieguolė parašė:
O jums mm pirmadieni prasidet turetu? 😉 Gal turit ta labai jautru gal jis parodytu 😊
Jungiuosi ir as prie jusu. Man mm diena irgi 25. Bet ryt ryte gadinsiu testa 🤦♀️ Mum paskutinis ciklas naturaliai pastot, jei neuzkibs, tai rugseji su IVF startuosim
Linkiu visoms sekmytes ir kad uzkibtu! Gaudom kartu savo zirniukus ❤️
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai