vazi parašė:
Nu jau ir man skauda, matyt nepades prg sulaikyti mm 😩
Kuo greičiau mm tuo greičiau naujas ciklas,ir nauja viltis ❤️
vazi parašė:
Kuo greičiau mm tuo greičiau naujas ciklas,ir nauja viltis ❤️
vazi parašė:
as jau irgi laukiu, kol mm ateis🙏🙏 beeet kitos mm per atostogas, tai galetu veluot ir nutolint sekancias mm🤣🤣🤣
cheere23 parašė:
as jau irgi laukiu, kol mm ateis🙏🙏 beeet kitos mm per atostogas, tai galetu veluot ir nutolint sekancias mm🤣🤣🤣
Aptepliojo ir viskas 😁 kažkokia mėsmale 😂 niekada neesu turėjusi templiojimo, niekada man neteplioja, jeigu jau susergu tai susergu.
Vilties_lašelis parašė:
Šiandien po vizito , gydytojas daug vilčių su OV nesuteikė. 🙄 CD 12 Šiandien , ir net per artimiausias 14 dienų panašu jos nebus ir ciklas bus ilgas. 😣 Nežinau net …
Aš kaip tik planuoju pas Žėba eiti! Nes turiu policistinės, tyrimai tai ir parodė. Dabar turiu pasidaryti progesterono tyrimą ir žygiuoti dėl tolimesnio plano pas Žėbą. Laukti jau atsibodo, kelis metus bandome, bet deja nieko
vazi parašė:
Aptepliojo ir viskas 😁 kažkokia mėsmale 😂 niekada neesu turėjusi templiojimo, niekada man neteplioja, jeigu jau susergu tai susergu.
Implantacinis 🤔
laubur parašė:
Implantacinis 🤔
as ta pati pagalvojau😁😁
cheere23 parašė:
as ta pati pagalvojau😁😁
Panos, jau 14dpo, koks implantacinis 😂😂😂
Lauryteste parašė:
Aš kaip tik planuoju pas Žėba eiti! Nes turiu policistinės, tyrimai tai ir parodė. Dabar turiu pasidaryti progesterono tyrimą ir žygiuoti dėl tolimesnio plano pas Ž…
Pas mane ir pks , ir Endometrioze lenda, tai gydytojas ir siunčia pas Žeba dėl tolimesnių žingsnių. Bandome daugiau nei 4metai, trys persileidimai.
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai