Sveikos, mielosios, būsimosios, Lapkritinukų Mamytės ! 🥰
Šiandieninis mano testukas rodo II 🧡
Terminas lapkričio 2 d. 🙂
Kaip laikotės? 🤗
Visalaika prieš 2 savaites iki mm visalaika pradeda skaudėti krūtinę o dbr 5 dienos iki mm jokio skausmo nėra snd kažkaip eidama į miestą galvoju reikia nusipirkti testą pasidariau dienos metu ir nereikėjo 1 min kad atsirastų antra juostelė ar galima tikėtis kad galiu lauktis dar ryt ryte pasidarysiu testą 😘😇
Sveikos, ar jaučiat kokius simptomus? Nors mano nėštumas būtų nebe pirmas, bet savijauta visai ne tokia, t.y. kelias pastarasias dienas pilvą maudė ir krūtinė jautėsi "pilnesnė", bet va šiandien viskas pasikeitė, nei krūtinė jautri, nei kitų kokių požymių testas jau prieš savaitę buvo teigiamas ir terminas būtų 11-03
cukrelis parašė:
Sveikos, ar jaučiat kokius simptomus? Nors mano nėštumas būtų nebe pirmas, bet savijauta visai ne tokia, t.y. kelias pastarasias dienas pilvą maudė ir krūtinė jautė…
Labas, man kaip maudė, taip ir tebemaudžia dešinį šoną, vakar krūtinė buvo jautri, šiandien vos vos, o gal ir ne, bet jaučiu, kad papilnėjus, dar lyg šiek tiek pykina. Papildomai vartoju gepretix su gyd. leidimu, tai susisiekit su ginekologe. Nes man sakė, kol netepa rudai, kol neskauda pilvo, tol viltis yra. Kol kas vizitą paskyrė 03-09 su žirniuku. O šiaip pasidarykit dar hcg ir prg, gal prg žemas ir reikia papildomai Linkiu sėkmės. P.s. mano terminas irgi 11-03, testai parodė tik mm dieną
Sveiki, nors mėnesinių diena tik sekmadienį, bet jau vakar rodė teigiamą testą, šiandien irgi rodo. Nėra ryškus antras brūkšnys, bet ir ne vaiduoklis, brūkšnys tikrai yra Terminas lapkričio 7, bet iš patirties galiu sakyti, kad gali būti spalinukas
Dabar tik tiliai džiaugtis ir tikėti, kad viskas bus gerai.
Agorėa parašė:
Sveiki, nors mėnesinių diena tik sekmadienį, bet jau vakar rodė teigiamą testą, šiandien irgi rodo. Nėra ryškus antras brūkšnys, bet ir ne vaiduoklis, brūkšnys tikr…
Sveikinu prisijungus!
Spalvotuke parašė:
Labas, man kaip maudė, taip ir tebemaudžia dešinį šoną, vakar krūtinė buvo jautri, šiandien vos vos, o gal ir ne, bet jaučiu, kad papilnėjus, dar lyg šiek tiek pyki…
Na gi, pasidariau hcg 243.3 5sav.217-7138 ir prg 63.53 (I trimestras 35,0-141,0). Hcg toks į mažesnę pusę.. žiūrėsim kaip čia bus. P.s. kaip smagu, aš irgi testą dariausi mm pirmą dieną