ugutiss parašė:
Aš su klausimu ne į temą. Kaip su svorio priaugimu? Kelinta savaitė ir kiek priaugot? 🙈🤔
25sav. + 5,5 kg o jauciuosi tokia didele..pilvas laabai jau atsikiso ir apvalus🙂
ugutiss parašė:
Aš su klausimu ne į temą. Kaip su svorio priaugimu? Kelinta savaitė ir kiek priaugot? 🙈🤔
25sav. + 5,5 kg o jauciuosi tokia didele..pilvas laabai jau atsikiso ir apvalus🙂
ugutiss parašė:
24+3, priaugau 5,5kg kolkas 😄
Skierkė parašė:
Taaaaaip 😄 jau ir batus dedantis turiu pagalvot kaip patogiau susilenkti, ir kojas skustis trugdo pilvas jau kelias savaites 😅
ugutiss parašė:
26+3 sav o kg jau 8,5 🤔 nesijaučiu kad čia būtų daug bet paskutinę sav kreivė ryškiai aukštyn 😄
Erika97 parašė:
Normalu, čia ne parošiamieji saremiai o tiesiog gimdos susitraukimai, jei 10-15kartu per diena tai nieko baisaus
Man gulint labai maudzia ir sukieteja pilvas,ir taip visa diena,na jau gal buvo koki 15 kartu,biski baisoka...bet gal bereikalo,labai dideja tas pilviukas,atrodo kasdien...nesinori bereikalo i priimamaji,gydytoja atostogauja,o praeita savaite buvau pasirodyti,tai buvo viskas gerai...
ugutiss parašė:
24 sav ir 3 d plius 4 kg
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai