Freedom08 parašė:
Vakar ir mes susitikom su dičkiu berniuku 3740g.,54 cm 🥰 Atvykau prasidėjus sąrėmiams, gimdykloj buvau apie 5val.ryto, 8 val. ryto nuleido vandenis, prasidėjo smag…
Sveikinimai jums
Freedom08 parašė:
Vakar ir mes susitikom su dičkiu berniuku 3740g.,54 cm 🥰 Atvykau prasidėjus sąrėmiams, gimdykloj buvau apie 5val.ryto, 8 val. ryto nuleido vandenis, prasidėjo smag…
Sveikinimai jums
egggliux parašė:
As naudojau appsa, kuri kazkuri rekomendavo: contractions vadinasilabai padejo orientuotis, man taip pat prasidejo paruosiamieji lb skausmingi tai galvojau jau …
Sudėtinga kelionė iki susitikimo, bet kaip sakoma viskas gerai, kas gerai baigiasi. Sveikinimai 🌹 p.s. labai gražus vardas 😉
Freedom08 parašė:
Aukštą vyruką išauginote😊 sveikinu 🌹 kaip jaučiatės abu?
Nu ką, prisiduodu jau ir aš. 🙂
2022-11-14, 12:45 val. gimė mūsų coliukė, 2420 g. ir 48 cm.
Naktis buvo visiškai be miego, o ryte kai po skatinamųjų pradėjau jaust stipresnius sąrėmius tokia lyg apsinešus jaučiausi, bet dar sugebėjau atsakinėt visiems į žinutes. 😀
Aišku per gimdymą tas pasijuto labiau, nes visai nesusikalbėjom su gydytoju ir akušere, jie man liepia vienaip, aš darau atbulai. Dėl to galiausiai nusprendė kirpti..
Nu nieko tokio. Viskas išgyvenama. Supratau, kad tikrai pakanti skausmui esu. Epidūro neprašiau. Nors momentais galvojau "o jei bus dar stipriau ar ištversiu?"
😉
Mažylė šildosi inkubatoriuje, todėl nueinu tik aplankyti ar pamaitinti iš buteliuko, kadangi krūties, kad ir ieškojo, bet nežindo, kai buvo tas porą valandų paguldyta man ant krūtinės tik gimus.
HeyYou parašė:
Sveikinimai 🌹 tikrai ir gimė coliukė, labai tiksliai kaip ir pranašavo. Sėkmės jums stiprėjant, kad kuo greičiau galėtumėt būti kartu 😊
HeyYou parašė:
Sveikinimai! 🥰 Belieka augti ir stipreti, sekmes jums, merginos
gaaby parašė:
Aukštą vyruką išauginote😊 sveikinu 🌹 kaip jaučiatės abu?
Vyras 2 metrų, bus į tėtį 🤭 ačiū, jau gerai, laukiam rytojaus kelionės namo! 🥰
Freedom08 parašė:
Sveikinimai!
HeyYou parašė:
Sveikinimai sulaukus dukrytes
Švenčiam ir mes🥰 Lapkričio 13d. gimė dukrytė, terminas buvo lapkričio 5d., tai mažoji ne tokia ir maža 3815g 53cm, teko nemažai padirbėti, skatino, nuleisdinėjo vandenis. Mergytė dar ir veidu į viršų, tai buvo grėsmė, kad nepavyks išgimdyti ir teks skubiai operuoti, bet su kirpimais ir nuostabiom KK daktarėm, 11h darbo ir turim savo džiaugsmą❤️
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai