gaaby parašė:
Turbūt manęs norėjot paklaust dėl termino. Man dabartiniu terminu laiko 25d, nes man 2 echoskopai rodė mažesnį nėštumą nei kad skaičiavimas pagal mėnesines. Šiandie…
Taip teisingai, jusu
tai 25d+2sav.?
gaaby parašė:
Turbūt manęs norėjot paklaust dėl termino. Man dabartiniu terminu laiko 25d, nes man 2 echoskopai rodė mažesnį nėštumą nei kad skaičiavimas pagal mėnesines. Šiandie…
Taip teisingai, jusu
tai 25d+2sav.?
ugutiss parašė:
Puikiai suprantu kaip jaučiatės. Aš lygiai taip pat 🙈 buvo čia jau kelias dienas kasdien ašaros ir kažkoks pyktis ant savęs, kad neįmanoma normaliai fiziškai gyvent…
Čia tikriausiai visos mes panašiai jaučiamės 😉 aš sau vis primenu, kad čia paskutinės akimirkos kai esame du viename, kad tie visi pabaksnojimai iš vidaus (kad ir kokie kartais skaudūs jie būna) greitai baigsis ir po to jų pasigesiu ir ilgėsiuosi, kad paskutinis kartas kai esu nėščia ir reikia įsirašyt ir pasidėt į atsiminimų stalčiuką visus šiuos potyrius ❤️ tai nors ir yra nemalonių pojūčių, bet tampa lengviau taip pagalvojus 🙂
inetaaa parašė:
Sveikos, nesenai pagimdžiau ir tai pirmas vaikas, ir maitinu iš vienos krūties nes nepakenčiu skausmo su kita vos ne iki ašarų buna, ar tai blogai ir ka daryt kad v…
Puikiai patarė mačiau viena mamytė, o aš dar pridėčiau, kad antspeniai gali kažkiek palengvinti skausmą. Ir oro vonios tarp maitinimų. Ir dar pažiūrėkit ar teisingai paima tą krūtį, nes tas labai svarbu, kad nebūtų žalojama ir pieną gerai ištrauktų. Sėkmės 😉
inetaaa parašė:
Sveikos, nesenai pagimdžiau ir tai pirmas vaikas, ir maitinu iš vienos krūties nes nepakenčiu skausmo su kita vos ne iki ašarų buna, ar tai blogai ir ka daryt kad v…
Man taip skaudejo ligoninej kai viena kruti paimdavo, kad ir gimda traukes su ja butent skaudziau, ir pats spenelis tarsi piranija paimtu, net koja i virsu pasikeldavo nors pajudet sunkiai galejau 🤣🤣 bet po keliu dienu matomai ja pramankstinau, po dusu siltu, dazniau su ja maitinau, lansinoh tepaliukas visada praktiskai ir kompresas multi mam ir dabar pasidare nebejautri siai dienai 🙈
Nuomone parašė:
Taip teisingai, jusutai 25d+2sav.?
Aš taip supratau, kad taip. Nes ir visur kiek teko skaityt 40+2sav rašo. Bet kaip ten bus, tikriausiai kiekvienu atveju gydytoja sprendžia 🙂
gaaby parašė:
Aš taip supratau, kad taip. Nes ir visur kiek teko skaityt 40+2sav rašo. Bet kaip ten bus, tikriausiai kiekvienu atveju gydytoja sprendžia 🙂
Kaip pirmagime nešiojau po termino, tai pamenu gyd sakė galima 2sav. Bet sako mes pagrinde leidžiam 10d. Daugiau nerizikuojam.
Ieva1 parašė:
Tai ką mielosios, guluosi jau šiandien į ligoninę skatinimui, labai jaudinuosi, bet ir kartu džiaugiuosi, kad greitai greitai jau susitiksiu su mažyliu😊
Sėkmės 🌸
Ieva1 parašė:
Tai ką mielosios, guluosi jau šiandien į ligoninę skatinimui, labai jaudinuosi, bet ir kartu džiaugiuosi, kad greitai greitai jau susitiksiu su mažyliu😊
Sėkmės! Lengvo ir sklandaus pasimatymo! 🍼
Ieva1 parašė:
Lengvai jums! 🌷
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai