Skierkė parašė:
O kiek priaugot isvis? 🙂
10kg priaugau🙂
Skierkė parašė:
O kiek priaugot isvis? 🙂
10kg priaugau🙂
Erikaxixi parašė:
10kg priaugau🙂
Kaip fainai🙂 as su pirmu irgi 3-4 numeciau pradziai,bet priaugau isvis 17 🙈
Sveikos ! Siandien buvau pas ginekologe pamate , kad vaikas labai apačioje gimda išsikišusi ... skaityk vaikas makstyje , o ne kur turetu buti .. sake galiu neisnesiot .. dirbu padaveja .. kam dar buve taip? Nuraminkit mane nes, depresija siandien visa diena . Asaru kalnai
Kaja0 parašė:
Sveikos ! Siandien buvau pas ginekologe pamate , kad vaikas labai apačioje gimda išsikišusi ... skaityk vaikas makstyje , o ne kur turetu buti .. sake galiu neisnes…
Gal nueikite dar pas kitą ginekologą, kad patikslintų, nes neaiškiai kažkaip čia, jai jūsų kaklelis uzdaras, tai vaikelis niekur apart gimdos negali būti.
tygra parašė:
Gal nueikite dar pas kitą ginekologą, kad patikslintų, nes neaiškiai kažkaip čia, jai jūsų kaklelis uzdaras, tai vaikelis niekur apart gimdos negali būti.
Sake jis pačioje apačioje , per ekoskopa matosi tik galvyte ..
Kaja0 parašė:
Sake jis pačioje apačioje , per ekoskopa matosi tik galvyte ..
Labai keista, kaip tai gali būti? Kaklelį žiūrėjo? Gal pas jus kokia nestandartinė gimda.. O gydytoja patikima išvis?
tygra parašė:
Labai keista, kaip tai gali būti? Kaklelį žiūrėjo? Gal pas jus kokia nestandartinė gimda.. O gydytoja patikima išvis?
Patikima , gimda išsikišusi sakė ... ir jis kaip teigė ji ir kaip pati mačiau sedi vaikelis .. sakė laikyti iškėlus kojas aukštai , nes diržo nešiot negaliu kolkas per mažas nėštumas
Kaja0 parašė:
Patikima , gimda išsikišusi sakė ... ir jis kaip teigė ji ir kaip pati mačiau sedi vaikelis .. sakė laikyti iškėlus kojas aukštai , nes diržo nešiot negaliu kolkas …
Tai gulima režimą paskyrė?
tygra parašė:
Tai gulima režimą paskyrė?
Sakė ilsėtis daugiau , gulėti . O darbas padavėjos mano , todėl klausiu gal kam nors iš jūsų taip buvo ir žinote ką tiksliau daryti .
Kaja0 parašė:
Sakė ilsėtis daugiau , gulėti . O darbas padavėjos mano , todėl klausiu gal kam nors iš jūsų taip buvo ir žinote ką tiksliau daryti .
Na man taip nebuvo, kad gimda būtų nusileidus, bet buvo atsivėręs gimdos kaklelis ir praradau vaikelį..
Jai pas jus kakleliui viskas ok, tai gal geresne situacija yra, gydytoja į ligoninę manau guldytu jai viskas būtų labai blogai..
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai