Ieva1 parašė:
Taip, nes buvo rasti antikūniai, nedidelis jų kiekis, bet dėl to neleidžia išnešioti ilgiau nei 39 sav.
Supratau, o kai rado antikuniu leido tuos vaistus ar nebe?
Ieva1 parašė:
Taip, nes buvo rasti antikūniai, nedidelis jų kiekis, bet dėl to neleidžia išnešioti ilgiau nei 39 sav.
Ieva1 parašė:
Mano terminas lapkričio 25 d., tačiau su mažyliu jau susitiksiu kitą savaitę, nes skatins gimdymą dėl RZ faktoriaus nesuderinamumo. Šiek tiek jaudinuosi, bet tuo pa…
Jaučiu koks nerimas ir džiaugsmas viename, kai tiksliai žinai susitikimo dieną 🤗
SaSa parašė:
Leido, nes nedidelis kiekis buvo tų antikūnių, po suleidimo netikrino antikūnių daugiau. Tik vis stebėjo mažylio būklę, ar negresia anemija.
Ieva1 parašė:
Mano terminas lapkričio 25 d., tačiau su mažyliu jau susitiksiu kitą savaitę, nes skatins gimdymą dėl RZ faktoriaus nesuderinamumo. Šiek tiek jaudinuosi, bet tuo pa…
O sakykit skatins tik del konflikto, ar dar kazkas papildomai yra?
rasa n parašė:
O sakykit skatins tik del konflikto, ar dar kazkas papildomai yra?
Tik dėl to, kad rasti buvo antikūniai ir bijo rizikuoti, kad mažyliui neišsivystytų anemija, nes paskutiniu metu einu tikrintis, tai kas dvi, tai kas savaitę.
----
O gal, kuri mamytė galėtų papasakoti, jei buvo tekę gimdyti su skatinamaisiais, kaip viskas vyksta, kaip ten skatina ir pan.?😊
Ieva1 parašė:
Tik dėl to, kad rasti buvo antikūniai ir bijo rizikuoti, kad mažyliui neišsivystytų anemija, nes paskutiniu metu einu tikrintis, tai kas dvi, tai kas savaitę.
…
Pirma gimdziau su skatinamaisiais. Pirma nuleido vandenis ~9ryte galvojo pasistumes veikla, bet visiskai nieko. Ir kazkur ~12h pradejo lasinti oksitocina. Didino dozes, nes nieko ir su juo nevyko. 20h jau doze buvo labai didele, kaklelis po truputi pradejo vertis. Ir 00:16h pagimdziau.
Mano tokia patirtis.
Nuomone parašė:
Pirma gimdziau su skatinamaisiais. Pirma nuleido vandenis ~9ryte galvojo pasistumes veikla, bet visiskai nieko. Ir kazkur ~12h pradejo lasinti oksitocina. Didino do…
Ar sąremiai skausmingi labai buvo, kai didino dozę?
Ieva1 parašė:
Priklauso kiek didina.. Man jau dozė buvo tokia, kad daugiau tiesiog nebegalėjo. Saremiai buvo kas 30-60sec 🙂 Pati taip ir nepagimdžiau 🙂
gaaby parašė:
Sveikinu su sūnelio gimimu!🌹🙂 Ale tai tiksliukas, taip norėjo pataikyt į numatytą datą 😀
Na jo,pati nustebau taip pat,kqd pirmas gimdymqs ir taip tiksliai😍
Ieva1 parašė:
Iki 6cm visiskai nieko nejauciau, padare epidura ir toliau nieko nejauciau iki pat stumimo.
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai