Ieva1 parašė:
Ačiū, nuraminot, dabar žinosiu, kad nieko blogo😊
man tai dilgcioja spenelius 😀 tai buna verkia mazas, tai vyras ji ramindamas sako " neverk nes mamai jau dilgcioja"😂
Ieva1 parašė:
Ačiū, nuraminot, dabar žinosiu, kad nieko blogo😊
man tai dilgcioja spenelius 😀 tai buna verkia mazas, tai vyras ji ramindamas sako " neverk nes mamai jau dilgcioja"😂
Sveikos, vakar buvom sverimui, tai per tris savaites nuo numesto svorio priaugo 500g. Nera super prieaugis, bet užtenka. Nesu iki galo tikra kodėl, bet liepė laikytis dietos gydytoja, tai yra valgyti tik virtą maistą, jokių pieno produktų, citrusinių vaisių, nieko kas glitimo turi, jokių silkių ir panašiai. Šiaip neturim kaip ir bėdų su pilvu tik buna atpila, bet nėra, kad fontanais būtų ir veidas šiek tiek pabertas buvo, bet ji pati sakė, kad berimas kaip ir hormoninis yra. Taip pat sakė labai blogai jei po valandos nori vėl vaikas krūties, reikia, kad būtų 3 valandų tarpai na ar bent 2h.
Mama-bear parašė:
Sveikos, vakar buvom sverimui, tai per tris savaites nuo numesto svorio priaugo 500g. Nera super prieaugis, bet užtenka. Nesu iki galo tikra kodėl, bet liepė laikyt…
Na labai keista, jeigu nėra indikacijų dietai, tai mano manymu tik mamos kankinimas. Galbūt dėl bėrimų ar atpylinėjimų paskyrė 🤷 o dėl maitinimo rekomendacijos kaip tik duoti tiek dažnai ir ilgai, kiek pats leliukas nori. Ypač kai prieaugis nėra didelis. Na bet čia tik mano nuomonė.
Mes antradienį eisim 1ojo mėnesio vizito pas gydytoją. Įdomu kiek paaugo mano varliukas 😊 jau keletą rūbelių teko atidėti 😀
AstaGri parašė:
Duodu Biogaia
Neatpylinėja nuo jų? Aš nepamenu nuo ko, ar nuo šitų gerųjų bakterijų ar nuo vit D mano dukrai pablogėjo situacija su atpylinėjimu, nes ir šiaip buvo linkusi į tai🤦
Mama-bear parašė:
Sveikos, vakar buvom sverimui, tai per tris savaites nuo numesto svorio priaugo 500g. Nera super prieaugis, bet užtenka. Nesu iki galo tikra kodėl, bet liepė laikyt…
Dėl mamų dietų visos gydytojos sako skirtingai. Teko klausytis kelių gydytojų nuomonių, senesnio kirpimo taip pat liepė beveik nieko nevalgyti, vos ne badu gyventi. Tačiau jaunesnės gydytojos to nerekomenduoja, liepia tik atsargiau valgyti tuos produktus, kurie dažniausiai sukelia alergiją (citrusinius vaisius, riešutus ir pan.) ir tuos, kurie tikrai pilvą pučia. Pagal jas galima viskas, tik su saiku 🙂
gaaby parašė:
Neatpylinėja nuo jų? Aš nepamenu nuo ko, ar nuo šitų gerųjų bakterijų ar nuo vit D mano dukrai pablogėjo situacija su atpylinėjimu, nes ir šiaip buvo linkusi į tai🤦…
Maniškis atpylinėjo nuo vitamino D aliejinio, jį pakeitus kaip ir viskas susitvarkė
HeyYou parašė:
Mano damutei vakar mėnesiukas buvo, tai šiandien vykom pas gydytoją.
Gimė coliukė 2420 g., iš ligoninės išvykom 2625 g. svorio, tai va šiai dienai sver…
Oho kiek paaugo mergina... 😀 Mūsiškė gime 4...bus matyti kiek svers menesiuko. 🙂
AstaGri parašė:
Maniškis atpylinėjo nuo vitamino D aliejinio, jį pakeitus kaip ir viskas susitvarkė
Nuo kokio vit D atpilinejo ir į kokį keitėt? :/ nes mums juo OilesenD aliejinio atpilineja ir dujos kaupiasi... 🥺
Latuke29 parašė:
Nuo kokio vit D atpilinejo ir į kokį keitėt? :/ nes mums juo OilesenD aliejinio atpilineja ir dujos kaupiasi... 🥺
Duodam Aquadetrim. Jis receptinis, tai galit užklaust gydytojos, arba gal parduos vaistinė be recepto? Man vyras be recepto parnešė, nors receptas buvo išrašytas, tik jis vaiko asmens kodo nežinojo 😁
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai