Rigi parašė:
Per savaitę turiu išsivalyti, nes kraujas jau su krešuliais. Jei ne tai bus stacionaras ir valymas. Sėkmės Jums būsimos mamytės ;)
Omg. Uzjauciu labai😥 ♥️
Rigi parašė:
Per savaitę turiu išsivalyti, nes kraujas jau su krešuliais. Jei ne tai bus stacionaras ir valymas. Sėkmės Jums būsimos mamytės ;)
Omg. Uzjauciu labai😥 ♥️
Rigi parašė:
Labai liūdna, laikykitės 😐
Rigi parašė:
Stiprybes ❤️
Jana95 parašė:
Sveikos, gal kurios daro mankštele ar pratimus per youtube? Ir galetu pasidalinti tikrai gerais pratimais![]()
Mano mankšta labai gerai veikia: lova- šaldytuvas- lova 😁 per mėnesį +1,6kg
ErikaBV parašė:
Labas rytasmerginos norėjau palausti ar ir jums pasėli (šlapimo) ėmė iš bendro šlapimo mėginėlio?🤔 ryt varau priduoti sako vieno tereikia mes su švirkštu paimsim…
Šiandien ir nešiau, tai vieną tik nešiau, prie akių padarė bendrą, ir iš to pačio indelio paimė mėginį pasėliui, tai nereikėjo dviejų nešt. O kaip jums? Užteko vieno ar du nešėt?
Swan parašė:
Šiandien ir nešiau, tai vieną tik nešiau, prie akių padarė bendrą, ir iš to pačio indelio paimė mėginį pasėliui, tai nereikėjo dviejų nešt. O kaip jums? Užteko vien…
Man gydytoja liepė 2 mėginius nešti, pasėliui butinai steriliam indelyje.
LaurIt parašė:
Ar kalbat apie ultragarso tyrimą, kuriuo tikrina ar vaisius sveikas ir nėra apsigimimų? Jei šistai aš buvau ana savaite tai užtruko gal 20 min, būtų buvę gal dar gr…
Sveiki, pas mane ta pati problema. Kankino vakar 20 min, niekaip nepavyko išmatuot. Rytoj einu dar kartą, sakė jeigu ir vėl nepavyks tai siųs į gimdymo namus kad ten žiūrėtų 🤔 įdomu kodėl? Pas juos aparatai geresni?
Traveler parašė:
Uzuojauta, laikykites. O ar gydytoja pasake nuo kada nebesivyste?
Embrionui buvo 6 savaitės. Nustojo vystytis 3 dienos po pirmo ekoskopo.
Swan parašė:
Šiandien ir nešiau, tai vieną tik nešiau, prie akių padarė bendrą, ir iš to pačio indelio paimė mėginį pasėliui, tai nereikėjo dviejų nešt. O kaip jums? Užteko vien…
Du reikėjo nes sakė nepatikomas atsakymas gaunas.
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai