Nuomone parašė:
Iki 6cm visiskai nieko nejauciau, padare epidura ir toliau nieko nejauciau iki pat stumimo.
Ačiū už informaciją😊 epidiūrą sakiau darysiuos ir aš, jei tik bus galimybė.
Nuomone parašė:
Iki 6cm visiskai nieko nejauciau, padare epidura ir toliau nieko nejauciau iki pat stumimo.
Ačiū už informaciją😊 epidiūrą sakiau darysiuos ir aš, jei tik bus galimybė.
Su pirmagime leido skatinamuosius, lėtai viskas vyko, tada didino dozę.. Ir šiaip ne taip, po ilgų valandų pavyko pasiekti finišą
tik tiek, kad epidiūro negavau, tai labai iškankino ir galvojau, kad pati jau nebeturėsuu jėgų gimdyt. Bet tik pajutau kaip kad sako tą norėjimą kaku, atsirado antras kvėpavimas 😁
sapnelis parašė:
Sveikos, jeigu neprasidės veikla, daktarė paskyrė dieną kada atvykti į priėmimą skatinimui, per išsiblaškymą tik dabar atėjo į galvą klausimas kada geriausia atvykt…
Ryt kaip tik šituo reikalu važiuosiu... tai išleisiu vsiją į darželį, ramiai susiruošiu ir važiuosiu. Galvoju max iki kokios 11val pribut ten...
Šypsniukaas parašė:
As taip pat trečiadieni turiu paskirta diena jog turiu vykti ten kur noriu gimdyti, bet siuntimo gydytojas neisrase tiesiog sake vykti ir viskas.. tai dabar ir susi…
El sistemoj pasitikrinkit, bent man elektroninis siuntimas yra...
Babylov parašė:
El sistemoj pasitikrinkit, bent man elektroninis siuntimas yra...
Nera jokio siuntimo 🤷♀️
Šypsniukaas parašė:
Nera jokio siuntimo 🤷♀️
Pas manes taip pat nėra siuntimo, žodžiais pasakė kad vykti trečiadieni tiesiai i priemima bus 39+3, bet per esveikata kita diena jau apsilnakymo išraše prie vizito išvadu parašyta, kad atvykti 39 sav stacionarizavimui
Skierkė parašė:
Nu,kuri cia uzlindot Kauno Klinikose i eile? 😬😂 Sake pilnas skyrius,nezinau kur det reiketu,jei gimdot😂😂
Tokia apgultis, eina sau. Tikiuosi vietos bus kaip ateis mano eilė 🙂 o jums sąrėmiai kas kiek laiko?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai