LapeSu parašė:
Beje ar pildėte dėl NGA išmokos ? 🙂 aš jau gavau 🙂
Gavau. Reikia dabar taupyt iki kitu ismoku 😅
LapeSu parašė:
Beje ar pildėte dėl NGA išmokos ? 🙂 aš jau gavau 🙂
Gavau. Reikia dabar taupyt iki kitu ismoku 😅
Mes nusipirkom maxi cosi fame. Norėjau xlander cruiser, bet babycity pačiupinėjus maxi cosi labai patiko, kad aukščiausia lopšio padėtis man ideali su vyru pagal ūgį (abu aukšti) ir kad sportinukas susilanksto kartu su važiuokle. Galvojau nepirksiu dėl kainos, bet radom kaip tik nedaug naudotą, tai čiupom😊
Uoga13 parašė:
Gerai, gal mielos moterys, galite pasidalinti kokius vežimus pirksite ir kur ir kodėl būtent tą modelį? Reikia salės pagalbos renkantis 🤭
Su pirmagimiu turėjom tučio vežimelį, tada pirkom 3in1. Tai pasiteisino tik lopšys. Gyvenant bute sportinė dalis man jau pernelyg griozdiška, norėjosi lengvesnės, mažesnės, tad įsigijom espiro only way. Nuostabus sportinukas. Kėdutei tučio taip pat neturiu komplimentų, tikrai jos vienos iš gilesnių rinkoje tuo metu pasirodo buvo. Mūsų vaikutis sukritęs, labai nepatogiai joje buvo. Greit pakeitėme į kitą. Šiuo metu jau gal atnaujinti tiek vežimėliai, tiek kėdutės, bet visai net nekilo mintis žiūrėti į tutį🙈. Dabar, kadangi sportinuką turime, norėjau tik lopšio su važiuokle, tai su pirmagimiu gavau progą pabandyt pastumdyt stokke trailz, tai tikras tankas. Jį ir įsigijome. Mėgstam miško takeliais pavažinėt, tai jis tikrai tinkamas belelėms tokioms. Aišku jis sunkesnis, didesnis, bet lopšio norėjau ir erdvaus ir pravažaus, tikiuosi nesigailėsiu sprendimu😀🤞
Ant sportinuko nepirkome espiro lopšio, nes vien už lopšį, be važiuoklės, pasirodė per didelė kaina, todėl pasirinkome stokke.
Drambliuko parduotuvėje buvome gavę komentarą, kad 3in1 niekada nepasiteisina visos dalys, viskas viename niekada nebus gerai, tai mūsų atveju ši teorija pasiteisino tikrai.
andziukas parašė:
Aš pastoviai noriu valgyt, ypač saldumynus. Liūdesys apima storėjant, bet nieko negaliu su savim 🤦♀️
Aš irgi nuolat alkana, bet mažai ką galiu dėl gestacinio diabeto, tai jokių saldumynų. Vyras iš solidarumo irgi atsisakė cukraus bei saldumynų, sakė žymiai geriau jaučiasi. Aš nesijaučiu geriau, aš alkana ir pikta. Kažkurį vakarą sėdėjau ir valgiau grepfrutą su graikiškais riešutais, kai visi namiškiai miegojo. Kažkokia beviltiška 😂
Drag parašė:
Aš irgi nuolat alkana, bet mažai ką galiu dėl gestacinio diabeto, tai jokių saldumynų. Vyras iš solidarumo irgi atsisakė cukraus bei saldumynų, sakė žymiai geriau j…
Nežinau kaip ištverčiau dieną be kažko saldaus🫣 net ir šiandien mano rytas prasidėjo nuo tinginio su kava pusryčiams 🤣
milda.2000 parašė:
Aš irgi visa noriu valgyt 😄
O kaip jums svoris šiuo metu? Kiek priaugote?
7kg
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai