Kamillija parašė:
Na man panasiai buvo pries kelias dienas. Ir vakar pasirode lasiukas. Buvua santariskese, tai pasake- kraujagysle plyso- didejant gimdai![]()
Ar jums nesikartojo?
Kamillija parašė:
Na man panasiai buvo pries kelias dienas. Ir vakar pasirode lasiukas. Buvua santariskese, tai pasake- kraujagysle plyso- didejant gimdai![]()
Ar jums nesikartojo?
Ano-mis parašė:
Ar jums nesikartojo?
Kartojosi, vakar. Vienkartine tokia buvo nuejusi i wc. Paskui nieko
MamaBloom parašė:
Dariausi mokamai, nėr kad rekomenduotų, nei atkalbinėtų. Bet kaip ir su visais mokamais tyrimais, jei nori, darykis 😅 čia vistiek pakankamai retas susirgimas neščio…
Aš tai labai noriu pasidaryti, dėl savo ramybės, bet tą galėsiu atlikti tik po dviejų savaičių, kadangi negalima daryti vartojant imunoglobulinius vaistus 😔
Kamillija parašė:
Aš dar net neturiu kortelėsgausiu tik kitą sav.be problemų ir be jos , kai pvz lėkiau į santarus. Viskas e-sveikatoje , visa info
Ne jūs viena be kortelės. Buvau užsirašiusi pas šeimos gyd. ir kai dabar susirgau užsiminiau jai, dėl sekančio vizito, kad atvyksiu kortelę užsivesti. Tai pasirodo mano poliklinikoje šeimos gyd. to nedaro, tai užsirašiau pas pirminio lygio ginekologe, žinoma eilė yra, tai gausiu kortelę 13 sav. iki tol ir pas genetiką be jos teks keliauti.
Gal kažkam pravers, tai Vilniaus Centro poliklinikos šeimos gyd. neužvedinėja kortelių.
auryte777 parašė:
Ne jūs viena be kortelės. Buvau užsirašiusi pas šeimos gyd. ir kai dabar susirgau užsiminiau jai, dėl sekančio vizito, kad atvyksiu kortelę užsivesti. Tai pasirodo …
Mano ginekologe neskubejo uzvesti ir as jai pritariu
kai uzvesim bus 10sav 5dienos - pagal menesines. Tuomet ir Nipt atliksiu. Pas genetika eisiu kai pagal menesines bus 12 sav ir 4d
Sveikos, merginos. Užvakar buvau 12 sav. echoskope – viskas super, labai džiaugiuosi. Bet nuo vakar vakaro pilvo apačioje viename taške atsirado toks minimalus duriantis skausmas, Skausmas nėra nepakeliamas ar kad pasirodytų kraujas, bet kadangi tai pirmas nėštumas, tai prisigalvoju visokių blogybių...Gal nėra ko pergyventi ir čia tik gimda didėja
Intrigele parašė:
Sveikos, merginos. Užvakar buvau 12 sav. echoskope – viskas super, labai džiaugiuosi. Bet nuo vakar vakaro pilvo apačioje viename taške atsirado toks minimalus duri…
Man panašiai uzeina, as irgi su pirmu nėštumu pergyvenau dėl tokių, bet is principo galima laikytis tokios taisyklės: jei nėra kraujo, skausmas nėra aštrus ar ilgai trunkantis, tada viskas gerai, taip turi būti ;) nėštumo eigoje bus dar daug įdomių skausmų, tai šita taisyklė visada man pasitvirtina ;) aš jei ką daugiau sudūrus einu ilsėtis kiek galiu, dažniausiai padeda ;)
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai